2015, anul filmelor cu roboti

Se pare ca anul 2015 este anul filmelor cu roboti. Anul acesta vor fi lansate numai putin de patru productii cinematografice in care inteligenta artificiala joaca un rol esential. Un robot care vrea sa distruga lumea, un robot de sex feminin care isi doreste sa distruga lumea, un robot infantil si un cyborg legendar…iata cei patru roboti care isi impart teritoriul in lumea cinematografiei.

2015, anul filmelor cu roboti

Ex Machina
Ex Machina urmeaza sa fie lansat in aceasta luna si are in prim plan un robot de sex feminin. Caleb, in varsta de 24 de ani, lucreaza ca programator in cadrul celei mai importante firme IT din lume. In momentul in care este fericitul castigator al unui concurs care ii permite sa petreaca o saptamana intr-un loc retras in munti in casa detinuta de Nathan, superiorul sau, Caleb face o descoperire surprinzatoare. Urmeaza sa aiba parte de o experienta stranie si fascinanta totodata in cadrul careia va interactiona cu prima inteligenta artificiala din lume, un superb robot feminin pe nume Ava.

Chappie
Chappie nu si-a cunoscut niciodata parintii biologici. Abia venit pe lume, Chappie a fost rapit de doi infractori si creste in cadrul unei familii bizare si disfunctionale. Chappie poseda un dar iesit din comun. Este unic. Este un android dotat cu o inteligenta artificiala, un suflet de copil, capabil sa simta emotii.

filme 2015

Terminator: Genisys
In momentul in care John Connor il trimite pe sergentul Kyle Reese in anul 1984 pentru a o proteja pe Sarah Connor si pentru a se asigura ca viitorul umanitatii nu este in pericol, o serie de evenimente neprevazute provoaca o fractura tenporala. Reese este nevoit sa infrunte o serie de dusmani printre care Gardianul…

The Avengers: Age of Ultron
Tony Stark incearca sa relanseze un program de mentinere a pacii insa lucrurile nu decurg conform planului. Eroii trebuie sa isi reuneasca fortele pentru a lupta impotriva unuia din cei mai de temut dusmani, teribilul Ultron. Incepe o aventura contra-cronometru teribila…

Acestea sunt cele patru filme cu roboti. Care este favoritul tau?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.