3 seriale pe care trebuie sa le vezi

Toamna se numara serialele. Toamna anului 2017 se anunta a fi una deosebit de bogata in seriale, seriale incitante cu povesti captivante care risca sa se transforme in preferatele tale. Seriale ce ne prezinta drame, lupte interioare sau viata fascinanta a super eroilor si mistere pe punctul de a fi elucidate. Iata 3 seriale ce urmeaza sa inceapa, pe care nu trebuie sa le ratezi sub nicio forma.

3 seriale pe care trebuie sa le vezi

Mindhunter – In cateva cuvinte, am putea califica serialul Mindhunter drept o combinatie intre atmosfera intensa din serialul House of Cards (fanii stiu despre ce vorbesc) cu misterul si procedurile cunoscute din serialul Criminal Minds. Mindhunter este noul serial oferit de Netflix si este inspirat dintr-o carte cu acelasi nume. Actiunea serialului este axata in jurul unor criminali in serie si in jurul procesului prin care o serie de agenti FBI trec pentru a le da de urma.

seriale

The Good Place este un serial ce merita sa fie vazut deoarece Kristen Bell joaca un rol ce o prinde de minune iar coloana sonora a serialului a fost scrisa de Mike Schur. Un serial in care se vorbeste despre viata de apoi, credinta fiind ca  toate duc spre « un loc mai bun ». Eleanor ajunge in acest loc din cauza unei erori de calcul iar prin intermediul unor flashback-uri ne este prezentata viata ei de pe Pamant. Pe data de 22 septembrie incepe primul episod al serialului.

Serialul Luke Cage este un must see al acestei toamne. Un serial Netflix ce urmareste povestea lui Luke Cage, un tip ce are drept misiune protejarea strazilor din Harlem de raufacatori. Chiar daca Luke Cage este un erou negativ, serialul scoate in evidenta trasaturile sale umane si te va tine cu siguranta cu sufletul la gura pe to tparcursul celor 12 episoade. Serialul va incepe pe data de 25 septembrie.

2 Comments
  1. 8 October, 2017
  2. 25 January, 2018

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.