30 Seconds to Mars in Romania

Imediat s-a dus vestea despre concertul pe care toti il asteapta pe data de 5 iulie 2014. Este o trupa de succes care reuseste sa adune la fiecare concert un numar imens de fani care platesc pentru a asculta live trupa preferata. In Romania ajunge pentru prima data anul acesta, este primul lor concert pe care il vor tine in tara nostra si sunt sigur ca vor fi multi spectatori care vor dori sa ii vada.

Concertul va avea loc la Romexpo incepand cu ora 20, dar daca stau si ma gandesc putin, la cat de populara este trupa, s-ar putea sa fie probleme in legatura cu spatiul.

Ca un sfat, daca vreti sa participati la acest concert, cel mai bine ar fi sa va cumparati bilete Golden Circle, chiar daca sunt mai scumpe. Acestea costa 256 de lei, dar stand in fata vei avea parte de un show pe care nu il poti uita. Din experienta trecuta, cand am fost la Rock the City, va spun ca nu merita sa dati banii pe un bilet la Silver sau Normal, pentru ca nu veti avea parte de aceeasi experienta.

30 Seconds to Mars este o trupa rock din Los Angeles, infiintata in 1998. De atunci si-a facut fani in toata lumea, mai ales datorita showurilor live pe care le-au facut. Jared Leto, cunoscutul actor, este vocalistul formatiei, un actor care a jucat in mai multe filme importante. El a castigat un important premiu acest an, a luat premiul Oscar pentru cel mai bun actor intr-un rol secundar, jucat in filmul Dallas Buyers Club.

Dupa parerea mea, va fi un show pe cinste. Chiar mi-ar dori sa pot participa, dar nu stiu daca voi avea destui bani in acea perioada, pentru a-ti cumpara bilet si pentru a ma deplasa pana la Bucuresti, stand la cateva sute de kilometri distanta.

2 Comments
  1. 14 May, 2014

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.