5 lucruri impotriva caldurii

A venit vara si odata cu ea temperaturile ridicate. Seara cand iesim si noi la un suc cu prietenii, pe la 8-9 deja e zapuseala si mori de cald in pantaloni scurti cu un tricou, dar sa fii imbracat in pantaloni lungi. Adevarul e ca media temperaturii este de cam 30 de grade, chiar daca ploua odata pe saptamana, nu prea are vreun efect benefic. De aceea eu o sa va fac o lista de lucruri, 5 la numar, pe care le folosesc sa ma “feresc” de caldura asta.

1. Numarul unu si poate cel mai folosit de catre mine, Bergenbier, ca doar “Prietenii stiu de ce.”. Chiar daca nu prea sunt meciuri de fotbal in perioada acesta, eu acum stau si ma uit la Cupa Confederatiei c un Bergenbier rece si sincer este foarte folositor. Va recomand, dar nu cantitati industriale.

2. Pe locul doi se afla Heineken. Cu o sticla care te imbie la un gratar, micul nu merge fara bere, vara nu merge fara Heineken. Folosesc Heineken sa ma feresc de caldura si ma ajuta foarte mult. Recomand!

3. La mijlocul clasamentului se afla Tuborg. Cu un dop interesant, cu cheita cica, care personal ma enerveaza, Tuborg este ideal in serile calduroase. Este un amic de nadejde de-al meu si niciodata nu m-a lasat la greu.

bergenbier

4. Penultimul loc ii apartine lui Ciuc. Miercurea e cu Ciuc, si pe harta si la terasa. Ce e mai frumos sa faca in serile toride decat sa stai cu tovarasii la un Ciuc si sa uitati ca afara sunt 30 de grade?

5. Am ajuns si la sfarsitul listei. Pot spune ca este ultimul loc, dar nu cel din urma. Timisoreana este un alt frate de-al meu. Chiar daca nu am prea il vizitez pe acasa, desi vreau sa ajung si pe acolo, cel putin o data pe saptamana ne vedem si vorbim, ba la terasa, ba la scara, ba acasa. Promit ca o sa vin in vizita si pe la tine.

Cam astea sunt cele 5 lucruri pe care eu le folosesc zilnic pentru a scapa de caldura de afara. Acest articol a fost un pamflet si sper sa il tratati ca atare. PS: Deschideti aerul conditionat!!

5 Comments
  1. 24 June, 2013
  2. 24 June, 2013
  3. 24 June, 2013
  4. 27 June, 2013
  5. 29 June, 2013

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.