Accesorii pentru telefon

De la an la an apar noi smartphone-uri foarte frumoase si interesante pe care ni le dorim din tot sufletul. iPhone 6? Un telefon bun, cu un design fain, ceva diferit fata de versiunile de pana acum. Ramane un smartphone bun, cu un sistem de operare optim. Samsung Galaxy S6 si S6 Edge? Alte telefoane foarte bune, cu o gramada de functii interesante. Acestea sunt doar cateva din multele telefoane care s-au lansat si care se vor lansa in acest an, fiind si cele mai populare smartphone-uri. Pe aceasta de lista mai intra si altele cum ar fi LG G4 sau HTC One M9.

Despre huse si accesorii

Ei bine, nu vreau astazi sa facem vreo comparatie intre telefoane pentru ca e o poveste lunga si eu am ajuns la un raspuns clar. Cel mai bun telefon este cel de care ai nevoie, cel care iti place tie si cel care iti satisface toate cerintele. Iti place Android, vrei un telefon cu un ecran mare si sa fie ceva iesit din comun? Samsung Galaxy S6 Edge. Nu vrei Android? Clar iPhone 6 este telefonul bun pentru tine, chiar daca mai sunt cateva variana si cu Windows Phone. In schimb, un alt lucru foarte important este cum ne protejam aceste telefoane. Spre exemplu va puteti cumpara niste huse iphone 6 avand in vedere ca este un telefon destul de mare, cred ca o husa este numai buna pentru protecita lui.

accesorii telefon

La fel trebuie sa faceti si cei care aveti alte telefoane. Exista foarte multe modele interesante si de huse samsung galaxy s6. Chiar daca telefonul este unul destul de mare si o husa il va face si mai mare, nu se merita sa riscati ecranul smartphone-ului doar pentru cateva milimetrii. Ideea mea este ca husele sunt foarte importante si pot sa spun ca pe mine m-au salvat de foarte multe ori atunci cand imi scapam telefonul.

3 Comments
  1. 7 May, 2015
  2. 14 May, 2015
  3. 9 June, 2015

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.