Afacere populara

Din seria viral, dar nu video sau poza, ci afacere. La mine in oras, in Braila, de ceva vreme o afacere este foarte populara. Vorbim de nisa afacerii, de punctele de lucru pe aceasta nisa care s-au deschis in scurt timp de diversi patroni. Acum un an, sau mai bine, s-a deschis o sala de jocuri de XBOX, fara kinect. A fost un succes imediat. Lumea venea dimineata de cand deschideau baietii de la ora 11 pana seara la 3-4 cand plecau ultimii clienti. Pretul era unul ok, 10 lei ora pentru 2 console si 15lei pentru 3-4 console. Din punctul meu de vedere pretul este unul ok avand in vedere investitia facuta.

Era vorba de vreo 9 XBOX-uri 360 Elite, 9 televizoare cu diagonala de 100cm FULL HD cu HDMI si tot tacamul. Sa nu mai vorbim de chirie, curent, mobilier(cateva scaune si masute). Totul a fost un succes, eu cred ca si-au scos investitia imediat si cred ca in primele saptamani ale fiecarei luni isi fac banii pentru facturile lunare ale locului. Foarte tare e locul. Inafara de asta, lumea mai consuma un suculet, un corn pe acolo si se fac banutii.

Ei bine, la vreo 2-3 luni dupa ce s-a deschis prima sala de jocuri xbox, au inceput sa apara ca ghioceii iarna. Azi unu intr-un colt al orasului, peste o saptamana altul in celalalt colt si tot asa. Acum cred ca sunt vreo 5-6 in oras, dar tot la primul este zarva cea mai mare. Stau baietii si pana la 4 dimineata cu televizoarele ocupate. O afacere destul de profitabila. Ce am vazut este ca toti prefera XBOX si nimeni nu se avanta la o sala de PS. De asemenea, avem doar o sala cu kinect, dar nu stiu cat de frecventata e.

7 Comments
  1. 25 June, 2013
    • 25 June, 2013
  2. 25 June, 2013
  3. 26 June, 2013
  4. 26 June, 2013
  5. 1 July, 2013
  6. 2 July, 2013

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.