Razbunatorii: Sub semnul lui Ultron, eroii Marvel au de infruntat un nou inamic

Au revenit in forta si sunt pregatiti sa se razbune din nou. Iron Man, Captain America, Thor, Hulk, Black Widow si Hawkeye sunt in cautarea sceptrului lui Loki. Reusesc sa gaseasca sceptrul insa descopera existenta a doua fiinte a caror puteri au fost create datorita sceptrului: gemenii Maximoff. Reintorsi la baza timp in care ceilalti membrii ai grupului sarbatoresc victoria, Banner si Stark creeaza o inteligenta artificiala datorita aceluiasi sceptru pentru a asigura pacea in lume: Ultron.

Razbunatorii: Sub semnul lui Ultron, eroii Marvel au de infruntat un nou inamic

Lucrurile nu se petrec cum au prevazut Stark si Banner, Ultron se dovedeste a fi mai ostil decat ar fi prevazut: este capabil sa controleze mintile oamenilor si sa emita radiatii si unde electromagnetice. Avengers sunt nevoiti sa se reuneasca si sa aiba incredere in noi personaje pentru ca impreuna sa il poata invinge pe Ultron, noul lor inamic. Pentru asta, vor avea nevoie de resurse iesite din comun si de multa iscusinta pentru a-l elimina pe Ultron din peisaj.

avengers age of ultron

Razbunatorii: Sub semnul lui Ultron a debutat pe primul loc in box-office-ul din Romania, cu peste 70.000 de spectatori din primul week-end de la lansare. Incasarile au fost de aproximativ 385.000 de dolari. Lansat recent, filmul a reusit sa bata deja un numar mare de recorduri: cel mai bun opening week-end al unui film apartinand celor de la Marvel, cel mai bun opening week-end al unui film cu eroi si multe altele.

Razbunatorii: Sub semnul lui Ultron este considerat unul din cele mai mari blockbustere ale anului 2015, analistii fiind de parere ca va depasi in curand pragul de 1 milion de dolari, putand chiar sa depaseasca succesul primului film, care va ramane cu siguranta in istorie drept cel mai profitabil film cu super eroi din toate timpurile, cu un profit de numai putin de 1.5 miliarde de dolari. L-ai vazut? Ce parere ai?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.