Allview V1 Viper S

Hai sa vorbim putin despre Allview V1 Viper S, un telefon de top de la Allview, fiind gama lor de varf a telefoanelor dual sim. Telefon a fost lansat la MWC 2014, eveniment ce a avut loc la Barcelona si in cadrul caruia a fost lansat si Samsung Galaxy S5. Telefonul vine cu un procesor de 1.4 GHz, un Snapdragon. Memoria Ram este de 2 GB, consider ca este destul de mare pentru a putea avea un telefon rapid care sa suporte aplicatii si mai sofisticate.

Telefon are 2 camere foto, cea principala are 13 MP, iar cea secundara care este folosita pentru apeluri video, are 5 MP. Cei de la Allview promit ca aceasta camera foto de 13 MP va oferi poze de o calitate ridicata, fiind echipata cu tehnologia BSI-2. O functie interesanta este acea de a sterge ceva din imagine, Eraser se numeste. Nu stiu exact cum functioneaza, dar pare foarte utila atunci cand faci poze in locuri aglomerate si este posibil ca cineva sa iti fi intrat in cadru. Va las mai jos o imagine sa va dati seama despre ce este vorba:

picture-clear

Daca va place sa filmati, nu va faceti griji, telefonul face filmari in format Full HD, deci veti avea partea de calitate.

Pe langa asta, mai are cateva functii interesante, care il vor face mai usor de folosit. Daca te suna cineva si nu vrei sa ii raspunzi, poti intoarce pur si simplu telefonul cu fata in jos pentru a-l pune pe silentios. Daca sunteti la birou ar fi foarte utila functia asta. Functia NFC este una dintre cele mai interesante, este prima daca cand aud de ea. Cu ajutorul acesteia veti putea sa va activati diferite moduri a telefonului doar prin simpla atingere a acestuia de o eticheta. Cautat pe internet mai multe despre NFC si veti gasi informatii folositoare.

Imi place telefonul, are si un ecran de 5 inch, destul de mare incat sa te poti juca si uita la filme linistit.

7 Comments
  1. 3 March, 2014
  2. 3 March, 2014
    • 3 March, 2014
  3. 5 March, 2014
    • 5 March, 2014
  4. 5 March, 2014
  5. 24 March, 2014

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.