Allview Viva D8

Haideti sa vorbim despre tableta Viva D8. Cei de la Allview au mai scos pe piata o tableta, care sigur va avea succes, la fel ca celelalte produse lansate de ei. Produsele lor avand un raport calitate-pret de apreciat, sunt vizate de cei care vor sa-si cumpere tablete in general. Cred ca cele mai mari vanzari pe au din tablete, cei mai multi avand telefoane de la marci cunoscute ca Samsung, Nokia sau Apple.

Tableta Viva D8 de la Allview este una de ultima generatie, din unele puncte de vedere. Imi place ca are un display maricel, de 7.9 inch. Pentru o tableta este un display perfect,  nu ne trebuie nici mai mult nici mai putin. Rezolutia de 1024×768 pixeli consider ca este potrivita pentru acest display. Nu prea am experienta cu tabletele, dar dupa parerea mea este o rezolutie buna.

O tableta fara internet nu mai are aproape nici un folos, asa ca functia 3G sigur va ajuta sa fiti conectati la internet peste tot. Aveti la dispozitie si wireless, dar nu stiti sigur daca veti gasi o retea fara parola acolo unde va duceti, asa ca mai bine va cumparati cartela cu internet si nu veti mai avea aceasta grija.

Daca sunteti interesati de procesor, aveti la dispozitie un Dual Core de 1.3 GHz. Memoria RAM este de 512 MB, iar procesorul grafic este un Mali 400. Jocurile si aplicatiile vor rule bine cu o astfel de configuratie, cea ce ne intereseaza pe toti.

Daca vreti sa faceti poze, aveti la dispozitie o camera foto de 3 MP si una de 1 MP. Ce interesant ce am vazut la camera, este functia vocala, atunci cand spui “cheese” camera declansandu-se automat. Nu stiu cati dintre voi o veti folosi, dar uneori poate fi utila.

Dupa cum ne-am obisnuit, ruleaza pe sistemul de operare Android 4.2.2 Jelly Bean, stiti toti ce inseamna asta, nu este nevoie sa va spun eu.

Allview VivaD8

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.