Allview X1 Soul

Vreau sa vorbesc despre telefonul Allview X1 Soul. Este foarte probabil sa fi auzit deja de el, fiind telefonul de top a celor de la Allview. A fost lansat in toamna, din cate imi amintesc. Atunci s-a investit putin in promovarea sa, aparand cateva telefoane la TV si pe internet despre acesta. Cei care nu stiti cine sunt cei de la Allview, sunt o firma romaneasca care vand in special telefoane si tablete. Au reusit sa intri pe piata cu produse de calitate si ieftine, motiv pentru care au succes si reusesc sa vanda in numar foarte mare produsele lor.

X1 Soul este telefon cel mai performant de la ei si costa 1500 de ron. Daca va uitati putin la specificatiile acestuia veti realiza ca este un telefon performant cu procesor puternic Quad Core de 1.5 GHz. Memoria ram este de 2 GB, asa ca sigur nu va faceti griji cu privire la cum se misca telefonul, sigur nu vor fi probleme la aceasta performanta. Daca sunteti interesati sa stocati multa muzica, filme sau jocuri, aveti la dispozitie 32 de GB, destul spatiu pentru a face orice doriti.

Ecranul este de 5 inch si suporta o rezolutie de 1920×1080 pixeli, fiind un display Full HD. Asta este foarte bine, pentru ca acum avem nevoie de calitate si este mult mai bine daca putem folosi un display Full HD.

Eu cand m-am uitat peste descrierea lui am vazut ca este un telefon super, un telefon care poate concura cu produsele de pe piata actuala. De curand a fost lansata si varianta pe alb a telefonului, asa ca puteti alegi dintre cele 2 culori disponibile, negru si alb. Eu as merge tot pe negru, dar depinde de fiecare ce culoare ii place mai mult.

Mai jos pun o poza si un mic videoclip, pentru a vedea cum arata telefonul:

Allview_x1soul_white

 

3 Comments
  1. 12 February, 2014
  2. 14 February, 2014
  3. 17 March, 2014

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.