Allview X1 Soul Xtreme

Cei de la Allview  eu mai scos pe piata un telefon care a ajuns in top, fiind si noua gama de varf a companiei romanesti. X1 Soul Xtreme vine cu functii noi si performante care il fac un smartphone demn de apreciat. Sunt sigur ca nu trebuie sa spun prea multe, decat principalele aspecte ale lui pentru a va face curiosi, astfel incat sa descoperiti singuri celelalte lucruri despre el.

Foarte important, este ca la momentul lansarii pe piata, telefonul ocupa locul 1 in testele AnTuTu Benachmark, cu 34.700 puncte. AnTuTu Benachmark este o aplicatie care testeaza telefoanele pe Android, din punct de vedere al performantelor hardware. Acest scor arata ca este un telefon de top, fiind un bun motiv pentru care merita cumparat.

O functie de care nu mai auzisem pana acum este tehnologia NFC. Dupa ce am cautat pe internet am vazut ca sunt mai multe telefoane care o folosesc, dar au abia am aflat de ea. Aceasta functie iti permite sa activezi/dezactivezi automat niste functii a telefonului, asta prin simpla atingere a deviceului de o eticheta NFC. De exemplu, iti poti lipi una pe birou, iar cand ajungi la munca atingi telefonul de aceasta eticheta NFC si el se va trece automat pe silentios, se va activa wirelessul sau alte lucruri care il programati sa faca.

Performantele sunt aratate si de procesorul Snapdragon Quad Core de 2.15 GHz si cei de 3 GB Ram. Memoria flash este de 32 GB, destul spatiu pentru un telefon, parerea mea. Fiind un telefon cu touchscreen avem nevoie de un ecran mare si bun, asa ca ne putem bucura de un display de 5,5 inch care este protejat de Gorilla Glass 3. Ecranul IPS JDI Full HD ofera o calitate buna a jocurilor sau a videoclipurilor redate, un lucru importante pentru un smartphone.

Cam astea ar fi principalele aspecte, presupun ca deja v-am atras atentia si sunteti curiosi ce mai ofera, puteti sa aflati asta si singuri, accesand linkurile pe care le-am lasat la inceputul articolului.

 

4 Comments
  1. 26 February, 2014
    • 26 February, 2014
  2. 28 February, 2014
  3. 9 March, 2014

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.