Anunturi auto

Recent un prieten m-a rugat sa il ajut cu vanzarea masinii sale. Are o masina mai veche si vrea s-o vanda sa-si cumpere ceva nou si a zis ca nu are rost sa o mai pastreze. Cum nu prea are foarte mult timp m-a rugat sa il ajut cu promovarea anuntului pe diferite site-uri de vanzari auto. Nu sunt multe acele site-uri care te lasa sa publici un anunt gratuit, asa ca a trebuit sa caut bine. Am ales cateva site-uri destul de mari, cu multe vizite si de asemenea am ales sa public anuntul si pe site-uri generale de vanzari, precum mercador sau tocmai(am vorbit cu Varu’) ca pana la urma, nu stii de unde sare pestisoru auriu si nu strica un anunt in plus.

Cautand cat mai multe siteuri pentru anunturi am dat de autodel, un site foarte bun si destul de vizitat cu foarte multe anunturi si actualizat zilnic. Cel mai important la un asemenea site este sa aiba zilnic anunturi adaugate si fie destul de vizitat pentru a avea cine sa imi vada anuntul, nu? Poate asa reusim sa gasim si un cumparator, avand in vedere ca masina nu e scumpa si, dupa parerea mea, raportul calitate-pret este unul foarte bun. De asemenea, am vrut sa fac doua lucruri deodata, si anume sa vand si masina veche dar sa si caut una noua, pe aceleasi siteuri. Desi nu imi inspira toate incredere, m-am uitat, am comparat preturile si toate cele. Cele mai bune anunturi le-am gasit pe autodel, si care sa respecte cerintele prietenului meu. Acum ramane la latitudinea lui sa aleaga ce e mai bine si sa se intalneasca cu proprietarul pentru a discuta afacerea pe mai departe.

Eu in continuare o sa caut si alte site-uri sa public anuntul pentru a avea o rata de succes mai mare si pentru a vinde mai repede masina. Daca mai stiti si dumneavoastra alte site-uri va rog sa imi lasati un comentariu si o sa public anuntul si acolo.

One Response
  1. 4 December, 2013

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.