Arrow

Un serial despre care vreau sa va vorbesc este Arrow, un serial pe care am inceput sa-l urmaresc anul trecut. A aparut din 2012 si momentan a ajuns la sezonul 2 si la 48 de episoade. Serialul este interesant, doar ca este putin cam SF, iar daca  nu apreciati acest lucru la un serial nu o sa va placa. Pentru mine, este un serial ok, imi place actiunea si ma uit la fiecare nou episod care apare.

Este vorba de Oliver Queen, care a fost naufragiat pe o insula pustie timp de 5 ani, timp in care s-au intampla multe lucru, acestea schimbandu-l din cea ce a fost. Tatal sau a murit si i-a lasat ca scop sa salveze orasul in care locuia, sa il salveze de cei care vroiau sa-l distruga.

El este numit de catre populatia orasului Omul cu Gluga, ascunzandu-si adevarata identitate de restul lumii. La inceput lucreaza singur, dar pe masura ce lucrurile se complica are nevoie de ajutoare, asa ca imi mai facem cativa prieteni de incredere si reuseste sa puna bazele unei echipe care sa il ajute in munca sa, de a salva orasul Starling City.

Imi place la acest serial ca are multa actiune, consider ca asta este important, sa nu te plictiseasca. Din acest motiv il urmaresc cu placere si astept in fiecare saptamana cate un episod nou. Pe IMDB are nota 8.2, nu este o nota foarte mare, mai ales pentru un serial, dar este o nota buna, deci sunt persoane care il apreciaza.

One Response
  1. 25 April, 2014

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.