Articole sanitare de la Rombiz

In orice bucatarie, chiuveta este extrem de importanta. E total neplacut sa nu ai o chiuveta potrivita, fapt pentru care trebuie sa o alegi cu grija. Cand mi-am schimbat chiuveta data trecuta, mi-am cumparat o chiuveta noua de la Franke. Bateria pentru chiuveta tot de la ei am cumparat-o. Din punctul meu de vedere, bateriile si chiuvetele de la Franke sunt niste articole sanitare extrem de calitative. Eu le cumpar mereu cu incredere si le recomand de fiecare data cand am ocazia.

Insa, cand vrei sa cumperi o chiuveta pentru bucatarie, pentru a fi multumit/a trebuie sa faci o alegere buna. Iata ce trebuie sa ai in vedere:

Dimensinile

In mod categoric, dimensiunile chiuvetei sunt extrem de importante. Trebuie sa te asiguri de faptul ca aceasta se potriveste perfect in spatiul destinat ei. Daca nu alegi dimensiunile potrivite, in mod categoric vei intampina probleme la montarea ei. Masoara bine dimensiunea spatiului destinat chiuvetei, dar si dimensiunile mastii, in cazul in care ai cumparat deja masca de chiuveta.

articole sanitare

Materialul

Cand cumparam o chiuveta conteaza enorm de mult si materialul din care aceasta este confectionata. Chiuvetele pot fi din inox, compozit sau sticla. Alegi materialul in functie de modul in care vrei sa iti amenajezi bucataria, in functie de calitate sau in functie de alte criterii importante pentru tine.

Forma

Este foarte importanta si forma chiuvetei. Chiuvetele pot fi cu o cuva, sau cu mai multe, pot avea suport pentru tocator, pot fi rotunde, patrate, etc. Forma se alege astfel incat sa-ti fie cat mai usor sa folosesti o anumita chiuveta.

Se pare ca alegerea unei chiuvete nu e atat de banala pe cat pare, insa nu e nici dificil sa faci o alegere buna. Daca te-ai hotarat asupra modului in care vrei sa arate chiuveta ta, intra pe Rombiz si comand-o.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.