Ce avantaje aduce utilizarea unui balansoar pentru copii

Primele luni alături de cel mic sunt frumoase, dar se dovedesc a fi dificile mai ales pentru părinții fără experiență. Așadar, înainte de venirea lui bebe, ar fi indicat să faceți o listă de cumpărături pe care să treceți toate articolele necesare pentru bebe. Așadar, una dintre cele mai importante achiziții care nu poate lipsi de pe listă este, cu siguranță, balansoarul pentru copii.

De ce să aleg un balansoar pentru copii?

Dacă îl punem pe cel mic într-un leagăn pentru bebeluși, acesta va sta liniștit, se va relaxa și va putea adormi. Mișcările unui balansoar pentru copii au efecte de calmare deoarece sunt similare cu cele resimțite în burtica mamei. Așadar, unul dintre marile beneficii pe care îl aduce utilizarea unui leagăn este faptul că îi asigură celui mic un somn profund.

Un alt avantaj pe care îl oferă achiziționarea unui astfel de leagăn este faptul că poate fi folosit atât în casă, cât și în exterior, astfel că nu va trebui să vă faceți griji în privința faptului că cel mic nu va sta liniștit și în aer liber.

balansoar pentru copii

Grație vibrațiilor pe care le conferă, a balansării line și a designului său, un balansoar eficient îl poate ține ocupat pe cel mic în timp ce mami poate face treburile casnice liniștită. Însă, acest lucru nu înseamnă că bebe trebuie lăsat nesupravegheat în balansoar, ci dimpotrivă.

Factori de luat în considerare atunci când cumperi un balansoar

Miababy® este unul dintre magazinele online care are o gamă variată de balansoare pentru copii precum și alte tipuri de jucării și accesorii potrivite pentru creșterea armonioasă a celui mic. Înainte de a achiziționa un balansoare pentru copii, va trebui să țineți cont de câteva aspecte precum:

Siguranța bebelușului

Balansoarul ar trebui să fie prevăzut cu un sistem de prindere, astfel încât bebelușul să nu cadă din el în timpul mișcărilor.

Confortul celui mic

Atunci când alegi balansoarul ar fi indicat să acorzi o atenție sporită materialelor din care este realizat. Este important să fie plăcut la atingere și să aibă pernița groase ca bebelușul să se simtă cât mai confortabil atunci când este așezat.

Distracția lui bebe

Majoritatea leagănelor pentru copii sunt prevăzute cu diferite accesorii menite să-i mențină celui mic interesul viu. Astfel, există balansoare muzicale sau cu jucării interesante, astfel că cel mic nu se va plictisi atunci când va sta în el, ba dimpotrivă. Un balansoar pentru bebe îi va oferi celui mic momente de distracție și poate contribui la dezvoltarea imaginației datorită jucăriilor atașate, a culorilor vii și a melodiilor plăcute și interesante (în cazul în care achiziționăm unul cu sunete muzicale).

Ce tip de mișcare are balansoarul pentru bebe

Piața de profil s-a extins destul de mult, inclusiv în ultimii ani. În prezent, există două tipuri de balansoare pentru copii – cu mișcări înainte și înapoi sau cu mișcări din stânga în dreapta. De asemenea, pot există anumite modele care să încorporeze ambele variante.
Totuși, se zice că un bebeluș se simte cel mai bine într-un balansoar cu mișcare din stânga în dreapta.

Viteza mișcării unui balansoar pentru copii

Un alt aspect deosebit de important se referă la viteza mișcărilor care poate spori utilitatea unui balansoar pentru bebeluși. Dacă ați optat pentru un balansoar care necesită împingerea, puteți controla viteza de legănat și să o modificați în funcție de cum se simte bebelușul. Dacă ați ales, în schimb, un balansoar ce funcționează pe bază de baterii, va trebui să setați viteza ideală înainte să-l așezați pe micuț.

2 Comments
  1. 22 October, 2018
  2. 2 November, 2018

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.