Black Friday 2016 – informatii utile

Ne indreptam incet, incet spre finele anului 2016, un an destul de bun si interesant cand vine vorba despre inovatii in tehnologie, produse si gadget-uri care au iesit pe piata, dar si jocuri sau alte produse electronice, electrocasnice si nu numai. Dupa cum v-ati dat seama si din titlul articolului, nu mai avem mult timp pana la “marea sarbatoare” Black Friday. Pentru cei care nu stiti, Black Friday s-a nascut ca fiind o zi, mai exact ultima vineri din luna noiembrie, in care magazinele de electronice si electrocasnice au cele mai mari promotii din anul respectiv. Aceasta sarbatoare a ajuns si la noi acum cativa ani, iar de atunci magazinele noastre au facut destul de multe schimbari de la “regulile” initiale.

Black Friday 2016 – informatii utile

Anul acesta Black Friday 2016 este in data de 25 noiembrie, ultima vineri din aceasta luna. Probabil marea majoritate a magazinelor vor tine reducerile si promotiile active si pe parcursul weekend-ului, iar unele magazine chiar si inainte sau dupa aceasta perioada, pentru a incerca sa “fure” din clienti. In aceasta perioada trebuie totusi sa aveti grija si la reducerile mincinoase, care din pacate sunt destul de multe si frecventate de multe magazine, dar sunt si reduceri cu adevarat pe care nu trebuie sa le ratati. Cred ca anul acesta majoritate magazinelor online, fie ca sunt ele de electronice, electrocasnice, cadouri, vestimentatie sau mai stiu eu ce, vor avea reduceri destul de mari.

Black Friday 2016

Daca vreti sa fiti cu adevarat “pregatiti” pentru black friday, va recomand sa va faceti inca de pe acum o lista cu lucruri pe care doriti sa le cumparati in aceasta perioada. Pot fi lucruri pe care le doriti de mult, dar nu ati avut pana acum capitalul necesar sau timp sa va interesati. Ei bine, acum este momentul. Faceti o lista cu produsele, in care sa notati si pretul actual de mai 2-3 magazine mari. Aceste informatii o sa va fie de folos in perioada reducerilor, pentru a vedea cu adevarat ce magazin are cea mai buna oferta. De asemenea, va recomand sa va alocati un anume buget si sa nu va abateti de la el, pentru ca mai tarziu sa regretati decizia.

Eu unul o sa ma uit dupa cateva jocuri, o pereche de casti, poate un monitor, cateva obiecte de vestimentatie dar si alte produse care imi mai sar in ochi, in limita unui buget pe care inca nu l-am stabilit. Sunt convins ca la finalul lunii octombrie marile magazine vor incepe sa faca anunturi legate de perioada in care vor desfasura vinerea neagra si poate chiar cateva “teaser-uri” cu produsele pe care le vor avea la discount in acea perioada.

One Response
  1. 24 November, 2016

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.