Breaking Bad – Unul dintre cele mai bune seriale

Nu stiu daca sunt printre voi fani a serialelor, dar vreau sa vorbesc despre Breaking Bad. Acest serial l-am vazut acum ceva timp si mi-a placut foarte mult, este cel mai bun serial pe care l-am vazut si consider ca ar trebui sa-l urmareasca mai mult. Pe IMDB are o nota foarte mare, 9.6, mai ales fiind vorba de un serial, nota este pur si simplu impresionanta. Astfel, iti poti da seama ca este un serial care merita urmarit, sigur nu te vei plictisi.

Aparut in 2008, pana in 2013 au fost lansate 5 sezoane si un numar total de 62 episoade. Serialul a reusit sa castige 2 globuri de aur in 2014, care i-au adus serialului o reputatie importanta. A castigat premiul pentru cel mai bun show TV de genul drama. A luat si premiul pentru cel mai bine rol jucat intr-un serial, actorul fiind Bryan Cranston, care l-a interpretat pe Walter White. Pe langa aceste 2 premii foarte importante, serialul a mai avut onoarea sa castige inca 63 de premii, care l-au propulsat in topul serialelor.

Serialul prezinta povestea lui Walter White, un profesor de chimie care este diagnosticat cu o boala letala, cancer la plaman. Gandul ca va murit in curand si nu are o suma importanta de bani pentru a lasa familiei, acestia fiind sortiti saraciei din aceasta cauza, se apuca de preparat droguri, fiindca avea nevoie de bani rapid. Planuia sa lase copiilor bani care le asigure taxele scolare, cazarea si mancarea pentru toti anii in care urmau sa plece la cursuri.

Lucrurile se complica, implicandu-se intr-un domeniu periculos unde toti vroiau sa aiba cel mai bun produs. Walter White, fiind profesor de chimie, a reusit sa obtina un drog de o calitate superioara, puritatea fiind apropiata de 100%. Acest lucru l-a adus printre cei mai importanti producatori de droguri din zona, produsul sau fiind foarte cautat.

2 Comments
  1. 15 April, 2014
    • 15 April, 2014

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.