Castiga bani lucrand de acasa

Desi am doar 18 ani, am inceput de cativa ani sa castig ceva banuti. Nu am impartit nici pliante prin oras, nici nu am servit senvisuri la Mc sau KFC sau alte part-timeuri de acest gen, ci pur si simplu am lucrat de acasa. Avand in acest blog si pasiunea de a scris, am invatat ca pot sa fac bani frumosi si stand acasa, cu o bere langa mine decat sa stau prin 30 de grade afara si sa impart pliante. Nu spun ca asta nu e munca, probabil m-as fi indreptat pe aces segment daca nu as fi descoperit acest site.

M-am gandit de multe ori daca mi-ar place sa lucrez dintr-un birou si niciodata nu am avut un raspuns exact. Ma gandeam ca stau cate 8-10 ore intre 4 pereti, de fiecare data intr-un costum incomod si ascultand ordinele sefului. Niciodata nu mi-a placut sa primesc ordine, poate ca asta este un lucru care sa imi arate ca nu sunt facut pentru munca de birou. Inainte ma gandeam ca asta e singurul job pe care il poate avea cineva, intr-un birou. Dupa aceea, plimbandu-ma pe internet am descoperit diverse siteuri, ca si SimpleJobs, care mi-au aratat ca pot castiga bani frumosi si de acasa, fara sa primesc ordine sau sa am un program fix.

bani de acasa

Nu va ganditi ca am scos bani doar din acest blog sau din scris. Chiar daca nu ai talent sau pasiune pentru asa ceva, nu te impacienta. Nu scrisul este singurul mod de a castiga bani online de acasa. Exista diverse siteuri care te vor recompensa pentru recomandari sau pentru diverse taskuri simple. De exemplu, poti castiga bani frumosi doar dand like-uri pe facebook, tweeturi pe twitter si multe astfel de lucruri. De asemenea, prin taskuri simple intelegem si accesare unui site si verificarea pozitiei acestuia in motorul de cautare google. Treaba de 5 minute.

De ce imi place sa lucrez de acasa?

Sunt multe motive. Prima data as vrea sa va spun ca nu stiu cum e sa lucrezi de la un birou, dar am auzit de la prieteni si cunostinte. In primul rand, programul fix pe mine unul ma enerveaza. Dupa cateva luni devine o rutina. Cateodata as vrea sa ma scol la 10, nu mereu la 6. Lucratul de acasa imi permite sa ma culc si sa ma trezesc oricand vreau, neavand o ora la care trebuia sa ajung la job.

Eu sunt propriul meu sef. Nu trebuie sa dau ordine nimanui. Cateodata este destul de sacaitor sa ai un sef care nu te trateaza cum trebuie. Cred ca multi dintre voi cunoasteti aceasta poveste. Eu unul sunt o persoana mai libera si nu imi place ideea de sef. Acestea sunt doar cateva dintre motivele pentru care eu aleg sa lucrez de acasa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.