Cautari Google in anul 2015

Din nou acea vreme a anului, perioada in care vorbim despre ce s-a intamplat in anul acesta, despre cele mai bune telefoane, tablete, jocuri, masini si multe altele. Ce a mai aparut nou in 2015, care sunt cele mai important subiecte ce s-au petrecut in acest an. Practic, o mica retrospectiva in care vedem cat de bun a fost anul 2015 in materie de orice. Spre exemplu, au aparut foarte multe telefoane performante precum ASUS Zenfone 2, OnePlus Two dar bineinteles si ultimele modele de iPhone, Samsung si HTC.

Cautari Google in anul 2015

Ca in fiecare an puteti vedea ce au cautat romanii cel mai mult in anul acesta, dar puteti vedea si cautarile la nivel global sau impartite pe fiecare tara in parte. Spre exemplu, romanii au fost campioni la cautatul de “raspunsuri pixwords”, jocul care a devenit practic viral pentru cateva luni. Daca nu ati auzit de PixWords, este practic un mare rebus/revista de integrame pe telefonul tau mobil. In materie de concerte lumea a fost foarte interesante de festivalul Untold 2015, iar cea mai importanta cautare in domeniul sportului a fost despre Australian Open si spre surprinderea mea si urmatoarele 4 locuri au fost doar despre diverse competitii importante de tenis cum ar fi US Open(locul 2), Wimbledon(locul 3), Indian Wells(locul 4) si Roland Garros(locul 5).

cautari 2015

Cea mai cautata persoana pe internet din anul 2015 a fost Simona Halep, ceea ce ma bucura. “Ferma vedetelor” a prins primul loc in lupta pentru cea mai cautata emisiune pe Google in acest an, urmata fiind de “Sunt celebru scoate-ma de aici” si de abia pe locul 3 “Romanii au Talent”. In materie de filme, ultimul “Fast and Furios” a prins primul loc, urmat de “Fifty Shades of Grey” si Taken 3. Daca vreti sa vedeti ce au cautat romanii pe internet in anul 2015 puteti sa o faceti de aici. Tot de acolo puteti sa selectati diverse tari sau chiar cautarile globale pentru a va face o idee despre principalele subiecte si intamplari din 2015. De asemenea, tot acolo o sa gasiti si foarte multe cautari amuzante, cum ar fi “cine este andrei versace” si multe altele.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.