Cavalerii Zodiacului: Legenda Sanctuarului, un film reusit

Saint Seiya: Legend of Sanctuary (2014) este un film ce prezinta lupta nesfarsita a Cavalerilor Zodiacului impotriva fortelor demoniace. Dupa Harlock: Space Pirate (2013), cei de la Compania Toei revin cu un remake al unei productii ce a facut furori in anii ’80! Intr-o alta galaxie, intr-o alta dimensiune, exista un loc cunoscut sub numele de Sanctuar. In acest loc a aparut reincarnarea zeitei Atena. Dar sa vedem despre ce este vorba pe larg in acest film.

Despre ce este vorba in Cavalerii Zodiacului: Legenda Sanctuarului

Dincolo de frontierele acestei lumi traiesc cavalerii sacri. Acestia au misiunea de a o pazi pe zeita Atena si de a-i indeplini acesteia ordinele. In momentul in care Fortele Raului ameninta echilibrul regatului sau, zeita Atena este nevoita sa se reincarneze. Ajunge pe Pamant sub chipul unui bebelus. Aiolos, Cavalerul de Aur are misiunea de a proteja acest bebelus considerat reincarnarea lui Atena. Inainte de a muri din cauza unor rani grave, Cavalerul de Aur lasa bebelusul in mainile unui explorator pe nume Mitsumasa Kido.

cavalerii zodiacului

Fetita, botezata Saori Kido creste si este tinuta ascunsa de Fortele Raului pana la varsta de 16 ani. In momentul in care Saori Kido se indreapta spre aeroport pentru a primi un invitat, majordomul Tokumaru Tatsumi ii dezvaluie adevarata identitate. Masina lor este atacata de un barbat misterios care vrea sa o ucida pe Saori.

Cand viata sa este amenintata de liderul sanctuarului, Seiya, Ikki si Shun isi scot armurile de la naftalina si redevin Protectorii lui Atena si ai Pamantului. Acestia sunt nevoiti sa ajunga la Sanctuar pentru a dezvalui adevarata indentitate a lui Saori Kido. Insa, inainte de a ajunge la liderul sanctuarului, cei trei vor fi nevoiti sa traverseze cele 12 case ale zodiacului si sa-i protejeze pe cei 12 Cavaleri de Aur. Cea mai mare batalie a Cavalerilor Zodiacului este pe cale sa inceapa

One Response
  1. 2 June, 2015

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.