Cazare in regim hotelier in cluj

Clujul este unul dintre orasele tarii care merita vizitate intrucat dispune de suficiente locuri si activitati pentru toate gusturile. Fiind vizitat atat de turisti romani, dar si de straini, locurile de cazare sunt suficiente pentru toata lumea, iar preturile acestora variaza in functie de conditii, dar si de zona in care sunt situate. In schimb, oricine isi doreste sa se bucure de cazare in regim hotelier in Cluj, deoarece preturile sunt mult mai mici decat in cazul unitatilor clasice, chiar si cu pana la 40% sau 50%.

Cazare in regim hotelier in cluj

Ideal pentru oricine

Astfel, pentru doua persoane poate fi suficienta o garsoniera in centrul orasului, pentru care nu se plateste mai mult de 100 de lei, in timp ce pentru conditii similare la un hotel din apropiere, se plateste cel putin dublu. Mai mult decat atat, o garsoniera sau un apartament cu o camera dispune de minim 30 de metri patrati, pe cand, o camera de hotel cel mult 10 metri patrati, astfel ca oaspetii au parte si de mai mult spatiu.
Nu trebuie omis faptul ca exista bucatarie proprie, astfel ca se poate gati oricand, fara a mai fi nevoie de mese la restaurant sau fast food, care nu sunt nici sanatoase, dar nici accesibile.

Conditii grozave

cluj

In functie de preferinte se poate opta pentru cazare in regim hotelier in Cluj care sa promita diferite grade de confort, echivalentul a trei, patru sau cinci stele. De asemenea, unele apartamente permit chiar si gazduirea animalelor de companie, pentru ca prietenii nostri de nadejde sa nu mai reprezinte o problema in vacante. In plus, fiind situate in orice zona de interes a orasului, astfel de apartamente sunt mult mai accesibile si ofera oaspetilor posibilitatea de a nu mai apela la transportul in comun atunci cand trebuie sa ajunga intr-un anumit punct, facand inca o data economii semnificative.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.