Cea mai variată colecție de coliere pentru bărbaţi se găsește pe men-style.ro

Stilul masculin se caracterizează prin atitudine, haine şi prin accesorii bine alese. Colierele sunt accesorii ce pot fi purtate atât de bărbaţi cât şi de femei, modelul produsului fiind ales de fiecare în ăarte, în funcţie de personalitate, gusturi, context social, sau în funcţie de ceea ce intenţionează să transmită celorlalţi.

De foarte multe ori, atunci când vedem anumite produse tip colier bărbătesc sau pandantive bărbăteşti, ne gândim la tipurile de oameni care le-ar purta, imaginându-ne cu oarecare precizie la cei care ar putea să le achiziţioneze şi din ce motive. Oamenii fac alegeri intuitive, mai puţin raţionale, aleg instinctiv, uneori impulsiv. Tocmai de aceea, un colier bărbătesc poate fi ales ca reacţie imediată de o anumită persoană, în timp ce acelaşi colier va fi refuzat de o alta. Fiecare ne recunoaştem propria personalitate, propriul stil, fără să fie necesar să dăm prea multe explicaţii.

Spre exemplu, un colier de tipul „Praying Hands” poate fi foarte interesant şi purtat ca talisman de o persoană originală, nonconformistă, care crede în puterea divină şi nu face din acest aspect un secret. Colierul este din piele naturală, pandantivul este din piele naturala, cu inserţie din metal inoxidabil. Se găseşte pe men-style.ro, la preţul de 22 de ron.

men style

Un colier de tipul „Book” mi se pare foarte misterios şi interesant: ca o poartă spre necunoscut, dar şi ca o carte de vizită, în acelaşi timp. Confecţionat din piele naturală, colierul este foarte uşor de ajustat în funcţie de dorinţă şi de grosimea gâtului celui care îl poartă. Bărbaţii care preferă colierele din piele se simt foarte confortabil purtând acest model, pandantivul fiind simplu, din piele naturală cu inserţie metalică, dar şi purtător de simboluri si semnificaţii. Men-style.ro oferă modele diverse de pandantive, coliere şi brăţări bărbăteşti, inele în modele originale, inele antistres potrivite pentru fiecare.

men style

Mai multe coliere bărbătești găsiți pe site-ul MEN STYLE.

9 Comments
  1. 27 September, 2018
  2. 1 October, 2018
  3. 10 October, 2018
  4. 24 October, 2018
  5. 31 October, 2018
  6. 1 November, 2018
  7. 5 November, 2018
  8. 9 November, 2018
  9. 3 December, 2018

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.