Cele mai bune filme din 2016

Anul 2015 a fost un an excelent in ceea ce priveste productiile cinematografice. Pana in momentul de fata, 2016 a fost cel putin la fel de bun, mai spectaculos chiar, conform specialistilor. Filme noi, sequel-uri la filme celebre, iata cele mai bune si mai interesante filme din 2016.

Cele mai bune filme din 2016

Kung Fu Panda 3. Po, care era convins ca tatal sau nu mai este in viata, afla cu surprindere ca s-a inselat. Reuniti, tatal si fiul vor calatori impreuna tocmai in satul secret al ursuletilor panda. Aici, vor face cunostinta cu semenii lor. In momentul in care maleficul Kai decide sa ii atace pe cei mai cunoscuti maiestri kung fu, Po va fi nevoit sa intervina, sa transforme un grup de ursuleti panda neindemanatici in experti in artele martiale.

Deadpool. Deadpool este cel mai atipic erou din universal Marvel. Pe numele sau adevarat Wade Wilson, un fost militar devenit mercenar, Wade a fost supus unui experiment iesit din comun care i-a accelerat puterile de vindecare. Astfel, a devenit Deadpool.

deadpool

The Jungle Book. Mowgli, baiatul care a fost crescut in inima junglei de o familie de lupi nu mai este binevenit de cand tigrul Shere Khan promite sa ii elimine pe toti pe cei care ii considera o amenintare. Nevoit sa abandoneze jungla, singura sa casa, Mowgli se lanseaza intr-o calatorie captivanta.

X-men: Apocalypse. De la originile civilizatiei, Apocalypse, primul mutant din istorie, a absorbit numeroase puteri devenind imortal si invincibil totodata, adorat mai ceva ca un zeu. Trezindu-se dintr-un somn profund, dezamagit de lumea pe care o descopera, reuneste o serie de mutanti puternici printre care Magneto pentru a restabili un nou ordin mondial.

Rogue One: A Star Wars Story. Filmul urmeaza parcursul unui grup de rebeli care incearca sa puna mana pe planurile celebrei nave Death Star.

Captain America: Civil War. Steve Rogers se afla acum in fruntea Razboinicilor a caror misiune este protejarea umanitatii. Insa, dupa ce una din interventiile lor a provocat o serie de pagube colaterale, guvernul a deci sa instaureze un organism de comandament si de supraveghere.

5 Comments
  1. 13 November, 2016
  2. 12 December, 2016
  3. 10 January, 2017
  4. 19 January, 2017
  5. 18 July, 2018

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.