Clasamente, clasamente si iar clasamente: secretul succesului pentru pariori

Pariurile sportive nu sunt pentru oricine. Pariorul de succes trebuie sa dispuna de rabdare de fier, sa fie un bun matematician, sa iubeasca sportul si sa aiba bani pe care ii poate investi in pasiunea sa. Daca investeste cu cap, aceasta pasiune se poate transforma intr-un job full time, care sa ii aduca venituri substantiale. Exista mii de pariori in intreaga lume care isi castiga existenta din pariuri sportive si nu o fac rau.
Care este secretul lor? Cel mai probabil au mai multe, insa unul dintre cele mai importante secrete este analiza extrem de laborioasa asupra clasamentelor. Inainte de a pune un bilet la pariuri, chiar si atunci cand esti aproape sigur de rezultat, este bine sa studiezi un clasament. De asemenea, este bine sa te informezi care sunt cele mai sigure campionate si automat, clasamente. Un clasament liga campionilor se poate dovedi mult mai greu de analizat decat unul din campionat, deoarece inglobeaza formatii extrem de imprevizibile.

Cum analizezi corect un clasament sportiv?

Primul lucru pe care trebuie sa il descoperi este vechimea clasamentului. Un clasament aflat la inceput este aproape inutil si poate sa nu iti spuna mare lucru. Un clasament de la jumatatea campionatului in schimb, poate sa fie extraordinar de util oricarui parior, deoarece exista conturate plusurile si minusurile fiecarei echipe. Daca esti parior incepator si vrei sa te bazezi pe clasamente in momentul in care pariezi, cel mai bine este sa alegi sa pariezi dupa prima jumatate a campionatului, deoarece sansele de reusita sunt mai mari. Fereste-te de inceputurile si sfarsiturile evenimentelor sportive, deoarece pot fi extraordinar de imprevizibile.

Analiza clasamentului aflat la inceput

Nu inseamna ca nu se poate paria pe un inceput de campionat. Atentia in acest caz insa, trebuie sa fie una mult sporita. Daca s-au jucat doar doua sau trei meciuri, incearca sa apelezi la un clasament vechi ( cel mai indicat este cel din anul precedent ), deoarece poate sa dezvaluie foarte multe lucruri despre echipele pe care urmeaza sa pariezi.
Pe langa clasament, este bine sa fie studiate evenimentele care au avut loc in pauza competitionala. Achizitiile de jucatori, vanzarile de jucatori, starea de spirit a intregii echipe sau modul in care aceasta s-a comportat in amicaluri, poate sa fie decisive pentru meciurile de inceput de campionat.

Uefa Europa League

Analiza clasamentului de sfarsit de campionat

Exista o regula ! Atunci cand este sfarsit de campionat este bine sa eviti meciurile extrem de dezechilibrate. Spre exemplu, echipa aflata pe ultimul loc al clasamentului, care joaca cu o echipa pozitionata pe locul trei, poate sa castige pe baza unei presiuni serioase facuta de eventuala retrogradare. Jocurile de sfarsit de campionat sunt imprevizibile, insa atunci cand exista o miza serioasa, de regula, echipele mai bine clasate castiga.

Care sunt clasamentele pe care merita sa pariezi?

Alegerea meciurilor pe care pariezi se poate face in functie de clasamente. De regula, pariorii aleg acele competitii cu clasamente dezechilibrate si este o decizie inteleapta. Daca campionatul este unul disputat, este adevarat ca va genera spectacol insa este la fel de adevarat ca va genera si foarte multe surprize.

Ce alte detalii mai conteaza, in afara clasamentului?

Daca iti doresti cu adevarat sa castigi la pariuri, nu trebuie sa te bazezi doar pe clasament, chiar daca acesta este foarte important. Exista si alte detalii cu o importanta colosala, care pot decide soarta unui bilet:

  • Strategia pe care o adopti. Este extrem de importanta, deoarece este cea care iti poate asigura succesul. O strategie bine calculata din punct de vedere matematic, care are grija de bugetul tau si care s-a dovedit a fi de succes in cazul altor pariori, poate sa te ajute foarte mult. Pune-ti amprenta pe strategia pe care o alegi si personalizeaz-o in functie de preferintele tale.
  • Cunostintele pe care le ai. O mare greseala pe care o fac pariorii este faptul ca opteaza pentru meciuri pe care nu le cunosc, bazandu-se doar pe clasament si pe cote. Daca vrei sa castigi din pariuri mai mult decat ocazional, este bine sa devii expert in campionatele care te pasioneaza. Incearca sa iti alegi doua, trei campionate cu clasamente cat mai putin echilibrate si perfectioneaza-te in tot ceea ce inseamna acele campionate.
  • Rabdarea pe care o ai. Fiecare meci necesita studiu intens si de multe ori, un studiu de acest fel nu asigura reusita. Ai rabdare pana in momentul in care gasesti meciuri pe care sa fii 100% sigur.
  • One Response
    1. 22 April, 2016

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *