Criminal Case – super joc pe facebook

Cand eram mic obisnuiam sa stau toata ziua pe farmville, cityville si jocurile aferent. Apoi am crescut, m-am maturizat si am invatat ca facebook este pentru socializare, pentru a cunoaste gagici, pentru a te face popular, si bineinteles pentru webmasteri. In timp am renuntat la toate aceste jocuri, ba chiar am devenit nervos pe acei care se jucau si ca ma umpleau de notificari, insa nu am facut niciodata postari in care sa ma plang. Am apasat pe X-ul din colt si am dat block aplicatiilor, usor si fara griji.

criminal case

In ultimul timp un joc a devenit, pot spune, viral. Este vorba de Criminal Case, un joc pe care il joaca cam o treime din prietenii mei de pe facebook, cam 300 la numar. Da, persoane pe care le cunosc, am vorbit odata, sunt din oras, bla-bla. Chiar se joaca acest joc si nu mai sunt frustrate de notificarile pe care le primesc de la acest joc. Ce-i drept, si eu ma joc, pentru ca imi place foarte mult.

Tu esti un detectiv-politai care trebuie sa rezolvi cazurile, trebuie sa vorbesti cu suspecti, sa trimiti la laborator corpurile victimelor pentru autopsie si multe chestii reale, poate acesta este si faptul pentru care mi-a captat atentia. Ce e adevarat este ca ma joc destul de des si imi place foarte mult acest joc, si chiar vi-l recomand si voua.

9 Comments
  1. 14 April, 2013
  2. 15 April, 2013
  3. 15 April, 2013
  4. 11 June, 2013
  5. 15 July, 2013
  6. 31 October, 2013
  7. 16 May, 2014
  8. 19 September, 2014

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.