Cum arata casa perfecta

Toti ne-am dorit cel putin o data in viata o casa mare, cum am vazut la televizor ca au vedetele sau persoanele importante. Cand eram mic ma uitam la MTV la o emisiune care prezenta casele vedetelor, nu mai stiu exact cum se numea, ceva de genu “Cribs”, dar nu sunt foarte sigur. Am vazut case ale unor persoane importante din sport, cum ar fi jucatori de baschet, persoane din muzica, din business dar si multe altele. Toate aveau un numitor comun, si anume marimea. Foarte mare! Multi dintre ei aveau case extrem de mare, cu foarte multe camere.

Si eu mi-am dorit de multe ori o casa enorma. As fi vrut sa am foarte multe camere, printre care si o camera cinema, cu un ecran imens si scaune speciale, o camera de jocuri sunt sa am pista de bowling, biliard si altele, o piscina interioara, una exterioara dar si multe altele. Fiind copil, visam frumos, si inca mai visez. Dar, acum sunt mai mult cu picioarele pe pamant. Stiu ca o casa implica niste costuri enorme, stiu ca si una cu 3 camere este destul de greu de intretinut. Facturile lunare, costurile de constructii si multe altele sunt extrem de mari. Practic, este o relatie direct proportionala. Casa mare, costuri mari. Case mici, costuri mai mici.

Casa lemn

Casa lemn

In ultimul timp m-am uitat din ce in ce mai mult la case. E o pasiune pe care o am de la unchiul meu care s-a ocupat odata cu acest lucru, si anume vanzarea de case. Imi place foarte mult acest job, implica persuasiune, creativitate si multe alte lucruri si mi-ar place sa am un astfel de job. El se uita mult dupa case, negocia la sange, obtinea preturi joase si le vindea cu mult mai mult. Eu moment urmaresc case din pasiune si pentru inspiratie. In ultimul timp m-am uitat din ce in ce mai mult la casele din lemn, mai ales pe acest site. Am vazut ca prind foarte bine si in afara, dar si la noi. Sunt bine construite si perfecte pentru o familia normala(sa zicem 4 persoane).

La inceput eram destul de sceptic cand auzeam de casele din lemn. Ma gandeam ca nu sunt deloc rezistente si ca materialul de constructie este foarte prost. Am citit mai mult, m-am documentat si am aflat ca aveam o parere gresita. Un lucru care mi-a dovedit acest lucru este faptul ca se cauta din ce in ce mai multe, mai ales afara. Casele sunt de calitate si sunt o alternativa perfecta pentru constructiile de case tipice. De asemenea, au si un design foarte frumos. Voi ce parere aveti de casele din lemn?

One Response
  1. 21 May, 2014

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.