Vrei sa vezi cum e cu camionul?

Intotdeauna mi-au placut jocurile online pentru ca au diverse avantaje. Pe langa faptul ca ne relaxeaza si trece plictiseala, sunt foarte multe jocuri destul de reale care iti pot arata cum ar fi in viata reala. Spre exemplu, jocurile cu masini iti pot arata, in mare, cum sa conduci o masina. Bineinteles ca nu o sa iei carnetul doar daca te joci toata ziua, dar afli despre frana, acceleratie, mersul cu spatele, poate chiar si despre schimbator si despre multe altele. Imi place de asemenea ca poti sa afli toate aceste lucruri in timp ce te joci, deci nu e ca si cum ar fi ceva ce nu iti place sa faci.

Jocuri cu camioane – cum e cu tirul?

Eu unul m-am gandit acum cativa ani sa dau de permis pentru camioane mari. Nu credeam ca este atat de greu, ma gandeam ca e ca si cu o masina normala, doar ca putin mai greu. Dupa care am gasit pe internet diverse jocuri cu camioane de transport si am zis hai sa incerc sa vad cum e. Nici nu va pot spune cat de greu mi s-a parut si ca respectul meu pentru soferii de camioane s-a dublat. Sincer, chiar nu este de joaca cu aceste camioane, doar daca esti pe xjocuri.com si nu in realitate.

Jocuri cu camioane

Ce vreau sa spun este ca jocurile online sunt inspirate din viata reala si ca va pot da o idee destul de clara cum este in viata reala un lucru si eu am dat acest exemplu cu jocurile cu camioane de transport. Acum nu mai sunt asa de sigur daca o sa dau de permis, dar cu siguranta o sa ma mai joc pentru ca este foarte amuzant si chiar imi place. Un alt tip de jocuri online care intra in aceeasi oala este si cel in care trebuie sa pilotezi un avion. De asemenea, iti da o idee in mare cum e sa fi pilot de avion.

10 Comments
  1. 17 December, 2014
  2. 22 December, 2014
  3. 28 December, 2014
  4. 5 January, 2015
  5. 7 January, 2015
  6. 26 January, 2015
  7. 6 February, 2015
  8. 9 February, 2015
  9. 9 February, 2015
  10. 10 February, 2015

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.