Cum sa-ti mobilezi casa

Recent mi-am dezvoltat o mica pasiune pentru design-ul interior. Cred ca toata lumea are aceasta placere atunci cand se muta intr-o camera noua, doar a lui, sau intr-un apartament. Placerea vine atunci cand ai un apartament gol si tu trebuie sa iti cumperi fiecare lucru din casa, pat, canapea, birou si toate cele si ai sansa se le asezi cum vrei si in special sa iti cumperi ce vrei. Poate vrei un pat de doua persoane, un birou de tip coltar, un scaun de birou din piele si o canapea cu microfibre. Bineinteles ca iti poti cumpara toate aceste lucruri si daca acum ai alta mobila, doar ca efortul de a le scoate pe acelea din casa si sa le aduci pe cele noi este un pic mai mare.

Cum sa-ti mobilezi casa

Mi-am descoperit aceasta placere vara trecuta cand m-am mutat intr-o camera noua si a fost treaba mea sa imi mobilez apartamentul, in special dormitorul pentru ca acela este locul in care o sa imi petrec cel mai mult timp. Avand in vedere ca impart un apartament cu alti prieteni, avem fiecare dormitorul lui si livingul este la comun, deci practic dormitorul meu este si biroul meu. O idee foarte buna este sa apelati la diversi producatori de mobila pentru dormitor la comanda. De ce? Pentru ca asa sunteti siguri ca toata mobila va fi de acelasi model. Daca le cumparati separat aveti sansa sa cumparati ceva de o culoare, ceva de alta culoare si sa nu fie nici o concordanta intre ele, lucru care nu cred ca v-ar placea prea mult.

producator mobila

Daca sunteti o persoana care vrea sa aiba toata casa mobilata cu acelasi tip de mobila va recomand de asemenea sa luati si living la comanda pentru ca atunci toate obiectele de mobilier vor fi din acelasi material, culorile se vor potrivi si toata casa dumneavoastra va arata foarte bine. Procesul este unul foarte interesant pentru ca trebuie sa vizitati mai multe firme, sa vedeti diverse modele si sincer la inceput poate fi un pic obosit, dar dupa ce v-ati instalat noua mobila o sa fiti foarte fericiti.

3 Comments
  1. 14 May, 2015
  2. 26 May, 2015
  3. 9 June, 2015

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.