Deezer – muzica gratis pe desktop si tableta

Cred ca stiti ce este Deezer. Ati auzit cu siguranta reclamele pe care le faceau la X Factor sau la alte emisiuni. Este un site online care ne permite sa ascultam muzica, legal. Un fel de youtube romanesc, dar fara video. Ceva de gen. Deezer este un serviciu Orange, in timp ce Zonga este un serviciu Vodafone. Ei bine, de ceva timp, Deezer a inlaturat subscriptia pe care o avea pentru utilizatorii care folosesc platforma pentru a asculta muzica de pe desktop sau tableta.

Nu stiu sincer cat era taxa inainte pentru a va face o idee, dar de cateva zile puteti asculta muzica sau diverse radiouri gratuit. Si cand zic de radiouri nu ma refer la Kiss FM, ZU FM sau altele, ci la radiouri prestabilite sau facute de altii, foarte interesante. Nu stiu exact cum sta treaba si cine poate face un radio, dar ele sunt de calitate. De exemplu exista un radio intitulat “Work it out” care are muzica interesanta care se presupune a fi motivantionala atunci cand tragi la sala sau alergi. Exista si un radio care are doar muzica de vara, daca pot spune asa. Mixuri interesante care ne aduc aminte de lunile calduroase.

Se pare ca de acum cei de la Deezer au introdus si o noua functie, numita FLOW. Aceasta va analizeaza istoricul muzical si formeaza un radio special dupa preferintele dumneavoastra. O chestie interesanta care va scuteste de a mai crea un playlist sau de a selecta de feicare data o piesa noua. Ce parere aveti de Deezer?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.