Despre Airsoft

Nu stiu cati dintre voi ati auzit pana acum de airsoft. Practic este transpunerea in realitate a jocurilor de genul Counter Strike, Battlefield sau Delta Force. Foarte asemanator cu paintball-ul si cu lazer tag, dar are diferentele lui. Pana acum am fost la lazer tag si pot sa spun ca mi-a placut, dar airsoft-ul este un pic mai dur avand in vedere ca acolo te impusti cu bile din plastic iar la lazer tag va impuscati cu laser. Chiar si fata de bilele de vopsea de la paintball pot sa spun ca, in auzite, airsoft-ul este un mic mai dur si nu este recomandat copiilor.

Despre Airsoft

Ce imi place cel mai mult la acest sport este ca poti sa iti cumperi orice tip de armata vrei, exact ca in jocurile pe care le jucam in copilarie. Fie ca vrei AK47, M4A1 sau poate Shotgun, poti sa gasesti orice tip de arma la magazinele potrivite. Eu am facut cateva cautari si am vazut magazinul AirSoft6 are foarte multe arme de airsoft interesante si la preturi foarte bune. Fiind un fan al armei M4A1 m-am indragostit pe loc cand am vazut-o si nu am fost foarte atent la celelalte modele, dar am vazut si AK47, shotgun, o gramada de pistoale si multe altele.

arme airsoft

Din cate am inteles cel mai bine este sa joci airsoft in diverse cladiri, uzine sau baze militare care nu mai sunt functionale si practic au ajuns ruine. Exista si diverse locuri special amenajate dar parerea mea este ca o baza militara mai veche face totul mult mai real. Un alt aspect pe care trebuie sa il luam in cosiderare este siguranta noastra. Pana la urma chiar daca sunt bile de plastic, ustura foarte tare. O costumatie militara nu numai ca ar proteja foarte bine corpul dar chiar ar face toata treaba sa para ca si o lupta adevarata. Ce poate fii mai frumos decat sa vorbesti cu 10-12 prieteni si sa va intalniti saptamanal sau macar bi-lunar la un meci de airsoft? Sincer, eu de abia astept sa incerc.

3 Comments
  1. 4 March, 2015
  2. 5 March, 2015
  3. 18 March, 2015

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.