Despre bratarile de fitness

Bratarile fitness sau bratarile conectate sunt din ce in ce mai in voga. Sunt cele care te ajuta sa iti urmaresti activitatea fizica, sa admistrezi orele de somn, alimentatia… pe scurt sa te mentii in forma. Deci pentru a lua masuri, pentru a avea o silueta perfecta si pentru a-ti perfectiona activitatea, bratarile fitness sunt cea mai buna idee.

Despre bratarile de fitness

Numarul de pasi efectuati, caloriile arse, distantele parcurse, bratarile fitness sunt cele care iti « administreaza » activitatea zilnica si sa obtii o forma de invidiat.

Foarte simplu de folosit, bratarile fitness devin antrenorul tau propriu propriu si personal in viata de zi cu zi si vin cu datele la care nu prea aveai acces foarte usor pana acum precum numarul de pasi efectuati, zilnic, cat ai dormit, de cate calorii ai scapat, etc. Mai mult decat o simpla moda, bratarile fitness sunt un veritabil progres in domeniul tehnologiei si fitnessului.

bratari fitness
Sursa poza

Dar de ce bratarile fitness au un succes atat de imens? Pentru ca raspund nevoii noastre de a avea o viata cat mai sanatoasa si de a avea din ce in ce mai multa grija de noi si de sanatatea noastra. Si pentru ca ne indruma in viata de zi cu zi. Este vorba despre conceptul « qualified self ».

In mod inconstient, atunci cand vei purta o astfel de bratara, vei fi incitat sa fii mult mai atent la activitatea ta fizica si sa te misti cu adevarat. Un veritabil mod de a te motiva cu alte cuvinte care raspunde de minune, in functie de modelul ales, nevoilor si asteptarilor tale.

Poti alege o multime de modele fie ca esti sportiv incepator, fie ca esti mai avansat, in functie de varsta, in functie de obiceiurile tale zilnice, de dorinte, de hobby-uri… trebuie doar sa verifici daca bratara ta fitness este compatibila cu telefonul tau Smartphone.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.