Despre Entrepreneurship Brasov

Hai sa vorbim putin despre o competitie interesanta, despre care am aflat astazi prin intermediul unui comunicat de presa transmis de cei de la Allview. Va spun din prima ca aceasta competitie este dedicata programatorilor si studentilor, daca te incadrezi in aceste 2 categorii, ar fi bine sa citesti pana la capat si sa te inscrii, vei avea multe avantaje pe viitoar.

Despre ce este acest proiect?

Proiectul are ca scop dezvoltarea unor aplicatii pentru telefoanele Android, aplicatii care sa aiba o utilitate sociale, nu un simplu joc sau ceva pe care nu prea il va folosi nimeni. Daca ai idei si abilitatile necesare pentru a face asta si te-ai bucura sa lucrezi intr-o echipa, ar trebui sa te gandesti la acest maraton de programare. Din cate am inteles, este prima editie, deci vor mai fi si alte editii anii viitori.

Cine sustine acest proiect?

Sustinatorii proiectului sunt: Allview, Primaria Brasov, Centrul pentru Diplomatie Publica si Universitatea Transilvania. Acest 4 “binefacatori” s-au gandit sa lanseze acest maraton si cu siguranta va fi unul de succes, avand in vedere importanta lui si sansele pentru un viitor mai bun, atat pentru societate cat si pentru programatori?

Unde si cand are loc evenimentul?

Pe 28 si 29 martie 2014, in Aula Universitatii Transilvania care se afla la Brasov, vei putea participa la acest maraton. Dar inainte de asta este nevoie sa te inscrii, poti face asta pana pe 18 martie, iar pana pe 20 vei afla echipele selectate pentru a participa la competitie.

Vei avea ocazia sa cunosti oameni importanti din domeniu acesta, sa capeti o experienta folositoare si sa te obisnuiesti cu dezvoltarea aplicatiilor pentru Android. Echipa ta are la dispozitie 24 de ore pentru a finaliza aplicatia, nu este mult timp dar nimeni nu iti cere prea multe, important este ca idea ta sa fie una buna, una care ar putea sa fie de folos oamenilor, iar dupa aceea te poti ocupa de dezvoltare oricat doresti. Cele mai bune 3 proiecte vor primi premii foarte valoroase, care consta in gadgeturi de la Allview.

Cei care se vor afla pe primul lor vor primi cate un telefon Allview X1 Soul, fiecare membru va primi unul. Echipa aflata pe locul 2 va primi cate un telefon Allview X1 Mini, iar cei de la locul 3 vor primi cate o tableta Allview Viva i8.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.