Despre jocurile online

Nu sunt un gamer in adevaratul sens al cuvantului, dar pot spune ca ma bucur de cateva ore pe saptamana in care sunt doar eu si cu jocurile mele. Prefer jocurile sportive, cum ar fi seria FIFA sau NBA, dar nu ma dau inapoi de la jocuri de tip shooter precum Counter-Strike. Cateodata prefer sa iau controllerul si sa ma joc un Need For Speed sau un Grand Theft Auto. De ce spun totusi ca nu sunt un gamer in adevaratul sens al cuvantului? Pentru ca eu joc marea majoritate a jocurilor sa ma relaxez, sa mai alung din plictiseala, dar la multe din acestea nu sunt nici macar o boaba din poveste.

Despre jocurile online

De aceea cateodata prefer pur si simplu sa intru pe un website cu jocurile online. Nu trebuie sa platesc nici un ban pe jocuri, nu trebuie sa le downloadez sau sa imi fac griji ca nu am un calculator destul de performant pentru a le rula. Pur si simplu stau in fata ecranului si ma bucur de joc. Jocurile cu masini in care esti un sofer de taxi sau un baiat care trebuie sa duca pizza sunt destul de amuzante. De ce?

jocuri cu masini

Pai, in primul rand, implica faptul ca trebuie sa conduci o masina sau un scuter dar in acelasi timp introduce si putina adrenalina pentru ca ai acel timer la fiecare comanda(fie ca e de taxi sau pizza) si trebuie sa te conformezi. Site-uri precum xjocuri.com au o varietate mare de astfel de jocuri si pot sa spun ca de cateva zile sunt un vizitator fidel si nu am jucat niciodata de 2 ori acelasi joc, cel putin momentan. Acum experimentez si vad ce au pe site pentru a vedea care sunt preferatele mele. O sa gasiti si alte categorii de jocuri, nu doar cu masini, deci intrati fara frica si jucati-va!

One Response
  1. 27 August, 2015

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.