Despre siguranta locuintei tale

Acum cel putin 10 ani lumea nu avea o asa mare incredere in camerele de filmat. Multi le vedeau ca niste unelte pentru spionaj, dar nu se gandeau si la partea cealalta, in special la securitatea si siguranta pe care niste camere de filmat ti-o pot oferi. Tehnologia a avansat iar acum aceste dispozitive sunt din ce in ce mai destepte si au functii care mai de care mai interesante si mai performante. O data cu aparatia mai multor modele pe piata, preturile au si scazut si acum din ce in mai multa lume isi poate permite un kit standard pentru siguranta si securitatea biroului sau a locuintei.

Despre sistemele de supraveghere

Nu sunt un expert in sisteme de supraveghere, dar stiu ca exista mai multe tipuri de camere. Trebuie sa fiti foarte atenti atunci cand va faceti achizitiile. Un pic de documentare nu ar strica pentru a stii exact ceea ce cumparati. Ce trebuie sa stiti in primul este ca exista camere de supraveghere speciale pentru interior, dar si pentru exterior. Un al 3-lea tip de camere este tipul de camere de supraveghere ip, care pot fi folosite atat in interior cat si in exterior. Probabil daca doriti ceva generic, fara sa va doara capul atunci cand sunteti la cumparaturi de sisteme de supraveghere, ar trebui sa va orientati catre un astfel de tip de camere.

Principalul avantaj al sistemelor de tip IP este ca se pot conecta usor la internet. Asta inseamna ca pot fi controlate de la distanta, prin laptop sau desktop dar si prin dispozitive portabile pentru tablete si telefoane, fiind mult mai usor pentru multi dintre noi. Ca si exemplu, daca sunteti plecati in vacanta in afara tarii pentru o perioada mai lunga de timp si vreti sa stiti exact ceea ce se intampla la dumneavoastra in casa, cat si in afara ei, puteti sa instalati cateva camere IP in locuri cheie precum intrarea in curte, spatele casei, intrarea in casa si alte locuri importante. Puteti fara probleme sa urmariti toate camerele in acelasi timp de pe telefonul dumneavoastra destept atunci cand sunteti pe plaja sau in camera de hotel, cu conditia ca smartphone-ul sa fie conectat la internet.

sisteme supraveghere

Exista, bineinteles, foarte multe tipuri de camere video. Aici ma refer atat la forma lor, cat si la performante. Bineinteles, profesionistii va pot recomanda cel mai bun tip de camera pentru nevoile dumneavoastra personale, dar se pot adapta si in functie de locul pe care il aveti disponibil pentru acestea. Eu unul va recomand cu caldura sdsmag, un magazin specializat pe sisteme de supraveghere video. De aici puteti sa cumparati camere de supraveghere de diverse marimi, forme, performante. Practic, tot ceea ce vreti in materie de siguranta si securitate o sa gasiti acolo. Ei va pot recomanda cele mai bune produse pentru nevoile dumneavoastra, de asemenea. Poate doriti un sistem pentru locuinta dumneavoastra, sau pentru locul de munca sau poate pentru un depozit pe care il aveti. Partea cea mai buna este au si serviciul de instalare al camerelor de supraveghere, foarte bun pentru cei non tehnici care nu vor sa isi piarda timpul cu instalarea lor. Eu unul prefer sa iau tot pachetul, cu tot cu instalare, pentru ca pana la urma ei fac asta intr-un mod profesionist, in fiecare zi, deci clar au experienta si stiu cu ce se ocupa de mult timp.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.