Despre Steaua si Pandurii

Cred ca v-ati dat seama din posturile anterioare ca eu sunt mare fan al echipei de fotbal Steaua Bucuresti. Fiind ocupat cu mai multe lucruri, nu am apucat sa scriu despre calificare in grupele UCL. Dupa o dubla de foc cu polonezii, am obtinut niste rezultate de invidiat si am reusit sa intram in grupele celei mai importante competitii inter-cluburi. O grupa destul de accesibila dupa parerea mea, cu Chelsea, Schalke si FC Basel. Este clar ca Chelsea va castiga grupa, mai ales dupa aducerea lui Mou, dupa transferurile glorioase si multe altele. In viziunea mea Basel va lua ultimul loc, ramanand ca Steaua si gruparea germana sa se bata pentru locurile 2-3.

Steaua a dat dovada ca isi merita locul, si dupa parerea mea cu putin noroc putem ocupa pozitia care sa ne duca in primavara europeana. Putem bate Basel in ambele meciuri, putem incerca sa obtinem 4 puncte cu Schalke si cred ca asta ne-ar asigura locul 2. Schalke are si ea probleme, avand in vedere si locul pe care il ocupa in campionat, dar vad ca este in revenire de forma. Au facut si cateva transferuri bune, mai ales aducerea lui Kevin-Prince Boateng de la AC Milan.

Sa vorbim putin si de Pandurii. Mie mi s-a parut singura echipa care avea sanse sa intre in grupele EL dupa rezultatele din tur. Petrolul nu putea revenii de la un 5-1, iar pentru Astra era destul de greu sa intoarca scorul de 2-0, avand in vedere lista de jucatori accidentati pe care o aveau atunci. Pandurii avea cel mai accesibil culaar si se pare ca au reusit sa se califice dupa ce au batut cu 1-0 in timpul regulamentar si inscriind inca o data in a doua repriza de prelungiri, un gol superb. Ce pot sa spun, ambele echipe isi merita locul in grupe si speram la cat mai multe puncte. Hai Romania!

3 Comments
  1. 21 September, 2013
  2. 22 September, 2013
  3. 25 October, 2013

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.