Dexter – serialul criminalist care merita urmarit

Atunci cand vine vorba de seriale, pot sa spun ca sunt primul care vrea sa le urmareasca. M-am uitat la mai multe seriale si vreau sa spun ca imi plac foarte mult. Intotdeauna am preferat sa urmaresc un serial in favoarea unui film, iar asta pentru ca serialele sunt mai interesant si imi place sa urmaresc evolutia situatiei in mai multe episoade.

Acum sa revin la Dexter, un serial care mi-a placut foarte mult. Pe IMDB are nota 9, o nota mare pentru un serial. Cu 8 sezoane si 96 de episoade, este unul dintre cele mai mari seriale pe care le-am urmarit. Idea este foarte interesanta si captivanta inca de la inceput. Imi place ca de la primul episod are actiune si nu te lasa sa te plictisesti cu introduceri pe care nu te intereseaza.

Dexter este personajul principal, lucrand la politia din Miami, analizeaza petele de sange lasate la locul crimei. El este un criminal in serie care a fost invatat de tatal sau vitreg cum sa-si acopere urmele pentru a putea scapa fara sa fie prins. Jobul lui il ajuta mult in pasiunea lui, reusind sa stea deoparte de probleme multi ani. Lucrurile se complica pe la sfarsit cand unele persoane apropiate afla cine este el cu adevarat.

dexter

Actorul principal este Michael C. Hall, care a jucat foarte bine pe tot parcursul serialului, iar pentru asta a primit si un Glob de Aur. Serialul a fost premiat cu 2 Globuri de Aur si inca 35 de premii, care fac din acest serial unul de top.

Serialul a reusit sa ma tina cu ochii in monitor zile intregi, pana cand l-am terminat. Dupa ce vedeam un episod nu puteam sa-l las pe urmatorul pentru ziua care urma, trebuie sa-l vad tot atunci.

Sfarsitul a fost criticat de multi, dar dupa parerea mea s-a terminat bine, cel putin mie mi-a placut.

4 Comments
  1. 25 March, 2015
  2. 26 March, 2015
  3. 6 April, 2015
  4. 6 April, 2015

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.