Examenul pentru admitere in a 8a

Nu stiu daca ati vazut examenele, dar eu m-am uitat putin peste ele. Pe cel de la mate mai bine, pentru ca am vazut un link pe facebook, iar pe cel de la romana nu am apucat, doar ce stiu din auzite. O sa comentez mai multe in acest post despre examenul la mate, care mi s-a parut extrem de banal. Sincer, nu am o comparatie pentru acest examen.

Evaluare nationala 2013 matematica

Primul subiect, toti ar fii trebuit sa ia maxim, pentru ca sincer a fost unul de cretini. De exemplu, voi stiti cat face 4×4+10? Daca da, deja ati luat 5puncte. Alte exercitii de la subiectul I au fost pentru copii care cred ca aveau nevoie de note sa treaca si ei in a 9a, ca altfel nu imi pot imagina de ce a fost atat de banal. Sunt tare curios sa ii vad pe aia care au luat sub 5.

Daca trecem la subiectul urmator, o sa vedeti ca nivelul ramane cam la fel, foarte usor. Daca Ana are atatea mere si Bogdan are atatea mere, cate mere au impreuna. Ceva de genu, nu este exact cerinta, dar e foarte aproape. Se mai da si o functie, complicata ce-i drept, f(x)=x+2. Ei uite acuma subiect adevarat: calculati f(0) + f(-2). Stiu, nici eu nu stiu sa o fac, e prea greu.

Ultimul subiect a fost in aceeasi nuanta. Dupa parerea mea, daca invatai formulele la geometrie nu aveai nici un stres la acest subiect. Chiar daca nu invatai, tot ar fi trebuit sa stii una sau doua. Dupa ce am vazut examenul la mate, prevad ca multa lume o sa fie notate cu 9-10, pentru ca asta a fost dificultatea lui. Cel putin primele 2 subiecte ar fi trebuit facute de absolut toata lumea, lucru care ti-ar fi adus nota 7. Mai bibileai acolo la S3 ce mai bibileai si scoateai un 8.50, eu asa zic.

4 Comments
  1. 2 July, 2013
  2. 13 July, 2013
  3. 8 August, 2013
  4. 15 August, 2013

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.