FIFA 16 demo – 8 septembrie

FIFA este seria de jocuri care imbina pasiunea mea pentru fotbal cat si pasiunea pentru jocurile video. Nu cred ca exista persoana care sa nu fi auzit sau sa nu fi jucat macar o data un meci de FIFA, fie ca e jocul de in 2001 sau din 2015. Seria este foarte populara iar cei de la EA Sports vand anual milioane de copii ale jocului, atat digital cat si retail. De cativa ani, de cand au introdus si Fifa Ultimate Team, profitul lor cred ca este unul colosal. Totusi, inca mai au foarte multe de reparat la acest joc, dar in fiecare an vedem imbunatatiri intr-o parte, dar si minusuri in alte locuri.

FIFA 16 demo – 8 septembrie

FIFA 16 este primul joc din istoria FIFA care va include echipe feminine, mai exact cateva echipe nationale feminine. Doua dintre aceste vor fi disponibile si in demo-ul care apare intr-o saptamana, pe 8 septembrie. Asta inseamna ca nu trebuie sa platesti pentru a vedea cum e sa te joci cu fetele in FIFA. Un lucru foarte interesant care va fi introdus in FIFA 16 este modul pentru Ultimate Team, FIFA Draft Mode. Cum functioneaza acesta? Pai, e simplu. Trebuie sa alegeti o formatie si un capitan din sugestiile oferite de joc. Dupa aceea va trebui sa completati fiecare pozitie din cele ramase in acelasi mod, alegand cu atentie unul din cei 6 jucatori sugerati de joc.

Odata facuta echipa o sa jucati intr-un turneu unde o sa va bateti cu alte persoane pentru diverse premii. Pentru a intra in acest turneu o sa aveti nevoie de 15,000 de fifa coins. Din cate am inteles chiar daca sunteti eliminati din prima runda a turneului, o sa primiti banii inapoi. Cu cat castigati mai multe meciuri si avansati in turneu, cu atat premiile vor fi mai mari. Vorbim de premii in fifa coins, fifa points, pack-uri sau alte lucruri. Acest mod va fii de asemenea disponibil in varianta demo, deci o sa putem incerca peste o saptamana. Se anunta a fii un joc destul de interesant.

4 Comments
  1. 2 September, 2015
  2. 2 September, 2015
  3. 11 September, 2015
  4. 9 November, 2015

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.