FIFA 17 – data lansare si reveal trailer

Cei de la EA SPORTS au inceput promovarea urmatorului joc din seria FIFA, si anume FIFA 17. Pe 6 iunie acestia au postat primul “mini” trailer al jocului, numit de ei “Reveal Trailer” in care practic prezinta aparitia jocului, urmand ca in cateva zile sa apara si trailer-ul propriu zis al jocului. Pe langa toate acestea, cei de la EA SPORTS au anuntat si alte stiri despre joc. Poate cea mai buna stire pentru jucatorii de FIFA, ca si mine, este trecerea pe un nou game engine, si anume Frostbite, folosit si pentru alte jocuri precum Battlefield. Acesta este unul dintre cele mai bune motoare grafice, facand totul sa para extrem de real. O sa vedeti in trailer-ul de mai jos si fata lui Eden Hazard din FIFA 17, care dupa parerea mea arata incredibil.

FIFA 17 – informatii, data de lansare si reveal trailer

De multa vreme comunitatea se plange de starea grafica pe care au avut-o jocurile din acesta serie pana acum. Totusi, o data cu trecerea pe Frostbite, cred ca aceste probleme vor fi in mare parte rezolvate. Acum trebuie doar sa imbunatateasca si jocul in sine, pentru ca sunt extrem de multe probleme si bug-uri in game engine precum erorile stupide ale portarilor, faptul ca in anumite momente jucatorii fac ce vor ei, momente cand nu se mai ridica de pe jos.

FIFA 17

Pe data de 12 iunie, cei de la EA SPORTS au o conferinta destul de mare in care isi vor prezenta produsele cu care vor sa ne uimeasca in perioada ce va urma. Conferinta EA Play va fi si locul in care ei vor publica si trailer-ul jocului, dar vor vorbi si despre noile elemente pe care FIFA 17 le va aduce. Totul pare foarte interesant si chiar sunt curios sa aflu mai multe despre joc, fiind un mare fan FIFA. Jocul va fi lansat pe data de 27 septembrie in America de Nord si 2 zile mai tarziu in Europa si restul lumii. Bineinteles, platformele pe care FIFA 17 va fi disponibil sunt: Xbox 360, Xbox One, PlayStation 3, PlayStation 4 si PC. Desi nu este 100% confirmat, probabil legendele vor fi, ca si pana acum, continut exclusiv Xbox One.

Cu mai multe detalii am sa revin pe 12 sau 13 iunie, dupa conferinta EA Play unde o sa aflam mai multe detalii despre urmatorul joc din franciza FIFA.

One Response
  1. 13 June, 2016

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.