Focus – un film interesant

Astazi am avut ceva timp liber si eram foarte plictisit. Eram cu toate serialele la zi si nu aveam absolut nimic ce face. Avea acea stare de “lasa-ma sa te las” in care nu ai chef nici sa stai in picioare asa ca am zis sa vad un film. De mult voiam sa vad filmul “Focus”, acela cu Will Smith. Pe IMDB nu are o nota foarte mare, doar 6.7, dar eu spus ca este un film de minim nota 7. Mi-a placut. Nici nu stiu cat de mult sa va povestesc din el pentru ca nu vreau sa va dau prea multe spoilere.

Focus – un film interesant

Will Smith ramane acelasi cand in filmul Hitch, adica seducator, un barbat bine, care se face placut si bineinteles, un escroc sentimental. Ei bine, in acest film Will Smith devine mai mult decat un escroc sentimental trecand la nivelul urmator, acela de escroc pe bune. In mare parte filmul este povestit din viziunea unui escroc foarte bun care a reusit sa puna cap la cap o banda adevarata. Fura tot ce prind, organizat, elegant, fara ca nimeni sa ii prinda. De la carduri bancare pana la ceasuri, de la masini si pana la softuri de masini, cum face in final.

focus 2015

Bineinteles, ca in orice film, apare si o mare dragoste care trebuie sa strice totul. Ei bine, macar aici este o poveste frumoasa si interesanta care se termina cu bine. Povestea este interesanta si cred ca ar trebui ca toata lumea sa stie cum se fac astfel de mici “gainarii” pentru a se apara mai bine. Finalul este unul grandios in care Will Smith, sau Nicky cum este in acest film, reuseste alaturi de tatal sau sa fure in jur de 27 de milioane de euro si sa plece si cu fata. Filmul este interesant, puteti sa il urmariti, dar nu este o adevarata capodopera.

3 Comments
  1. 22 April, 2015
  2. 29 April, 2015
  3. 1 June, 2015

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.