Gazduire web

Eu am avut destul de multe probleme cu gazduirea web pentru acest blog. Am pierdut de 2 ori baza de date cu vreo 150 de articole fiecare si a trebuit sa incep de la zero. Vina sa spunem ca a fost de ambele parti. Nici eu nu faceam back-up(nu prea stiam la inceput ce e ala) si nici firma nu facea. Hostingul era destul de ieftin si mie mi-a convenit atunci pentru ca eram incepator si banii erau o problema destul de mare. Astazi vreau sa vorbim despre o firma de gazduire web din Romania, o firma profesionista la care apelez cand am nevoie de host pentru siteurile mele si de asemenea o recomand tuturor prietenilor.

Ok, acum probabil o sa va intrebati de ce sa alegeti Ghesi.ro sau ce au ei in plus fata de restul? Sa va explic eu. Firma ofera gazduire pe harduri SSD, ceea ce ofera o rapiditate iesta din comun si sincer eu am avut parte de cea mai mare viteza de la ei dintre toate firmele, si credeti-ma ca am avut diverse conturi de hosting de la o gama larga de firme. Cloudlinux este de asemenea un serviciu pe care ei il folosesc pentru fiecare utilizator in parte pentru a evita probleme in care X foloseste mai multe resurse decat Y(foarte misto asta). Aveti in cpanel si programelul Softaculous prin care puteti instala o gramada de scripturi si cms-uri(cam 250 la numar) printre care si WordPress, phpBB, Joomla, OpenCart, Drupal, SMF, Magento si multe altele. Indiferent daca vreti sa faceti un blog, un forum, magazin online sau orice altceva cu siguranta o sa gasiti acolo un script pentru dumneavoastra.

Lista continua, cu probabil cel mai bun feature al acestei firme, si anume backup-ul. Ce imi place cel mai mult este ca cei de la Ghesi.ro fac back-up de 2 ori pe zi pe toate perioada in care aveti hosting de la ei si aveti acces oricand la aceste backupuri. Lucru foarte bun, mai ales ca se pot intampla diverse lucruri “rele” pentru un site si un backup ajuta foarte mult. Asta era cea mai mare grija a mea, pentru ca un backup va poate salva oricand din belele.

Sper ca acest articol sa va fie de folos cand alegeti un serviciu de gazduire web. De asemenea, daca vreti sa va transferati de la firma dumneavoastra de hosting la Ghesi.ro puteti folosi codul “3FYOP4RS03” pentru o reducere de 15%. Nu va faceti grija de transfer, acesta este gratuit cu ajutorul lor. De asemenea daca doriti sa cumparati hosting pe o perioada mai mare, uitati-va bine pentru ca puteti beneficia si de diverse bonusuri cum ar fi: La pachetul de gazduire Standard pe 2 sau 3 ani se ofera un domeniu gratuit in primul an. La pachetele de gazduire Professional si Business pe 1, 2 sau 3 ani se ofera domeniu gratuit in primul an. Extensiile valabile pentru domeniul gratis sunt .com .net .org .info .eu si .ro.

Succes in alegerea celui mai bun plan pentru dumneavoastra!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.