Humble Bundle – reduceri la jocurile Rockstar

Nu sunt cel mai mare gamer, dar cateodata simt si eu nevoie sa mai iau o pauza de la orice fac si sa ma joc pentru o ora sau doua. Sunt mare fan al jocurilor sportive, de genul FIFA, NBA, tenis si multe altele dar nu ma dau in laturi nici la jocurile de tip shooter sau RPG. Cred ca toata lumea a jucat sau putin a incercat sa joace Counter Strike 1.6 sau suita de la GTA III. Cei de la Rockstar fac jocuri foarte faine si cred ca foarte multi dintre noi ii stim doar pentru seria Grand Theft Auto, dar adevarul este ca mai au o gramada de jocuri faine in portofoliul lor.

Humble Bundle – reduceri la jocurile Rockstar

Ei bine, avand in vedere ca zilele acestea se la lansa, in sfarsit, GTA V pentru PC, foarte multe magazine au jocul la Pre-Order si s-au gandit sa ofere mari reduceri si pentru celelalte jocuri de la Rockstar. Spre exemplu cei de la Humble Bundle au niste oferte foarte bune. Poti sa iti cumperi GTA III, GTA Vice City sau GTA San Andreas la doar 1.19 euro jocul, ceea ce inseamna cam 5 lei, adica un suc in oras. GTA IV e putin mai scump, adica 4 euro, dar poti sa iti cumperi un bundle cu 5 jocuri GTA la doar 9.19 euro in care primesti GTA III, GTA IV, GTA Vice City, GTA San Andreas si versiunea de GTA cu Liberty City.

rockstar sale

Eu am optat doar pentru cele 3 jocuri pentru ca nu imi merge GTA IV si sincer ma pot lipsi si de episodul cu Liberty City. Dar reducerile nu se termina aici. Avand in vedere ca este “Rockstar week sale” o sa gasiti si alte jocuri la preturi foarte bune, cum ar fi seria Max Payne unde primele doua jocuri sunt la 1.19 euro iar Max Payne 3 este 3.74 euro. Pe langa acestea va puteti cumpara si L.A. Noire sau Bully, alte doua jocuri interesante. Cei de la Humble Bundle au saptamanal oferte foarte bune si reduceri substantiale, asa ca daca sunteti interesati de jocuri va recomand sa aruncati un ochi la ei pe website.

One Response
  1. 30 April, 2015

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.