Idei de amenajari interioare

In ultimul timp am devenit mai “social”. Mi-am facut un cont pe Tumblr, Pinterest si am inceput sa urmaresc diverse pagini, multe din ele legate de vestimentatie pentru barbati, haine, ceasuri dar si cateva legate de amenajari interioare. Atat pe Tumblr, cat si pe Pinterest am gasit multe poze interesante legate de acest aspect, legate de case in general. Nu stiu de ce, dar in ultimul timp ma pasioneaza destul de mult. Cred ca varsta isi spune cuvantul. Chiar daca am numai 18 ani, in curand o sa plec la facultate si in curand o sa ajung la casa mea. Nu e vorba de insuratoare. Ma gandeam sa imi inchiriez sau sa imi cumpar in rate un apartament al meu(cu ajutorul parintilor, bineinteles) si sa il mobilez/aranjez cum vreau eu.

Acest vis, pentru ca la momentul actual este un simplu vis, cred ca a declansat si aceasta pasiune pentru amenajari interioare. Chiar daca nu am eu multe idei si nici nu ma pricep prea mult la astfel de treburi, imi place sa ma uit peste poze si sa vad cum si-au amenajat altii bucataria, ce au in dormitorul lor, cum este sufrageria si multe astfel de detalii. Avand in vedere ca Tumblr si Pinterest sau functia de follow si repost/pin, incet, incet vreau sa imi creez si eu astfel de profile unde sa adun lucruri care imi plac si cand va veni momentul sa imi amenajez casa ca in acele poze.

amenajari interioare

Am vorbit mai devreme despre faptul ca mi-ar placea sa lucrez de acasa, la biroul din camera mea. Avand in vedere acest lucru, am inceput sa caut exemple de amenajari interioare pentru birou care sa ma ajute in luarea unor decizii importante. As vrea sa am un mic balcon la camera, dar daca nu se poate as opta pentru niste geamuri foarte mari. Am citit cateva chestii pe internet si am decis ca imi voi pune scaunul la birou in asa fel incat sa am mereu acces la acest geam/balcon pentru inspiratie. Daca te uiti mereu la peretii monotoni din camera, e mai greu sa ai idei.

Nu as vrea nimic prea tipator, ba chiar cat mai simplu. Un pat/canapea, un birou destul de incapator si bineinteles, cele necesare(sifonier, etc.). Pe parcurs imi voi face categorii de poze: idei pentru bucatarie, idei pentru dormitor, idei pentru sufragerie si altele. Stiu ca e greu de reprodus intocmai dupa poze, de aceea vreau sa imi creez o colectie cat mai mare si sa selectez cate ceva din fiecare. De asemenea, vreau sa imi pun amprenta in viitoare mea casa si sa stiu ca e facuta dupa ideile si preferintele mele.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.