Idei de amenajari pentru birou

Va povesteam ca mi-am descoperit recent acest hobby, si anume sa urmaresc cat mai multe retele de socializare, precum Tumblr sau Pinterest, si sa salvez intr-un loc mai multe poze care au legatura cu amenajarile interioare si tot ce tine de ele. Fiind o persoana organizata, vreau sa imi fac cateva foldere cum ar fi: idei pentru birou, idei pentru dormitor, idei pentru sufragerie si tot asa.

Cum sunt o persoana care sta mult la birou, am zis sa incep cu aceasta parte a casei. Avand in vedere ca in curand o sa plec la facultate, m-am gandit ca ar fi un lucru bun sa ma documentez din ce in ce mai mult despre acest subiect. O dorinta de-a mea ar fi sa imi cumpar propriul apartament si sa incep incet, incet sa il amenajez si sa il decorez dupa propriile idei, dar cred ca aceasta idee se va concretiza in urmatorii ani(poate 5).

Incepand cu ideile despre birou. Am spus ca as vrea sa fie pozitionat intr-o camera cu o priveliste frumoasa. De preferat sa am si un balcon in acea camera. As vrea ca biroul sa fie indreptate spre fereastra(ma rog, scaunul) pentru inspiratie. Privind la cer, afara, la lume si la orice altceva este mai bine decat privelistea unor pereti monotoni. Astfel, inspiratie pentru scrierea articolelor va veni mai repede si de asemenea pentru alte proiecte pe care le am in plan. De asemenea, mi-as dori si niste rafturi in care sa pun documentele. Am vazut cateva cutii interesante pe la IKEA in care se pot pune astfel de foi si fisiere pe care cred ca le voi cumpara.

Amenajari birou

Desi totul pare usor in teorie(o masa, un raft, un scaun), aceste lucruri sunt mult mai greu de cumparat si mai ales de gasit. Stiu cand cauta un prieten o masa interesanta si frumoasa pentru camera sa cat de mult am umblat si ne-am chinuit pana sa gaseasca ceva ce merita banii. Chiar daca o investitie mai mare, as vrea sa o fac pentru viitor, nu sa imi cumpar ceva pe care sa il schimb odata la 2 ani. Stiu ca la inceput o sa trebuiasca foarte multi bani pentru amenajarea biroului, dar sper sa merita in timp si sa nu fiu nevoit sa schimb diverse piese pe parcurs. O sa caut foarte bine si o sa ma plimb la multe firme. Daca nu o sa gasesc ceva interesant, cred ca voi incerca sa fac pe comanda. Poate ma duc la cineva priceput cu cateva poze gasite de mine si sper sa imi reproduca acele poze.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.