7 idei de măsuțe de cafea moderne potrivite pentru casa ta

Amenajarea locuinței este o activitate plăcută, însă poate constitui și un motiv real de îngrijorare pentru proprietari atunci când nu găsesc cele necesare pentru a obține un design armonios.

Indiferent de camera pe care trebuie să o decorăm, atunci când facem lista de cumpărături va trebui să avem în vedere o multitudine de aspecte. De la stilul de amenajare pe care îl vom adopta, la obiectele de mobilier pe care trebuie să le cumpărăm.

Cu toate că pare doar o piesă de mobilier banală, măsuța de cafea aduce un plus de stil livingului completând designul estetic al încăperii. Mai mult decât atât, aceasta își găsește utilitatea în mai multe privințe – putem așeza pe ea o vază cu flori, un laptop sau niște reviste. De asemenea, o putem folosi pentru a servi ceai sau cafea atunci când vin musafirii în vizită.

Așadar, alegerea unei măsuțe de cafea moderne potrivite pentru living devine o necesitate. Mediul online are oferte diversificate, așadar indiferent dacă te afli în căutarea unui model simplu sau sofisticat, poți găsi măsuța de cafea pe care o dorești la un preț bun.

Iată 7 idei de măsuțe de cafea moderne pe care le poți achiziționa:

1. Măsuța de cafea pliabilă

Ideală pentru încăperi de dimensiuni mici care nu permit aglomerarea de prea multe obiecte, măsuța de cafea pliabilă este o alegere perfectă atunci când nu dispui de prea mult spațiu. Astfel, principalul său avantaj constă în faptul că o poți amplasa doar atunci când ai nevoie.

masuta cafea

2. Măsuța de cafea din marmură și alamă

Cu un design inedit, măsuța de cafea din marmură și alamă se potrivește perfect într-un decor minimalist în care accentul cade doar pe funcționalitate, fără a neglija, însă, latura estetică.

3. Măsuța de cafea din lemn

Dacă preferi un design simplu, dar nu mai puțin funcțional, poți achiziționa fără probleme o măsuță de cafea din lemn. Materialul din care este confecționată piesa de mobilier îți conferă o senzație de apropiere față de natură.

4. Măsuța de cafea din metal auriu și marmură

Printre cele mai căutate piese must-have în materie de măsuțe de cafea moderne se află o piesă de mobilier confecționată din metal auriu și marmură. Designul simplu care insuflă un aer fresh propulsează articolul direct în topul opțiunilor preferate de către experții în amenajări. Iar acest lucru nici nu-i de mirare, având în vedere cum această piesă „de rezistență” poate transforma complet un spațiu.

5. Măsuța de cafea din sticlă

Varianta clasică nu se demodează niciodată. Datorită designului său elegant, măsuța de cafea din sticlă completează stilul modern al livingului, conferindu-i totodată mai multă luminozitate.

6. Măsuța de cafea aurie

Considerată încă din timpurile străvechi culoarea regilor și a reginelor, auriul oferă un plus de rafinament livingului tău. Așadar, dacă o măsuță de cafea aurie s-ar potrivi perfect cu celelalte elemente de decor, nu ezita să o cumperi, indiferent de preț.

7. Măsuța de cafea din fier cu picioare placate cu alamă

O alegere inedită, măsuța de cafea din fier cu picioare placate de alamă poate fi o soluție perfectă pentru a servi o gustare și ceai alături de cei dragi în living. Sau poate fi un loc ideal în care să plasezi o vază cu flori.

Alegerea unei măsuțe de cafea deosebite înseamnă ceva mai mult decât alegerea unui simplu obiect de mobilier. Poate însemna piesa perfectă pe care o așezi într-un puzzle care să îți spună povestea. Indiferent de modelul ales, de materiale, culori, forme și dimensiuni, cu trei sau cu patru picioare, o măsuță de cafea poate oferi mai multă personalitate spațiului tău.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.