Importanta unui diagnostic corect

La fel ca diagnosticarea pentru o problema medicala, si diagnosticarea unui defect de laptop este extrem de importanta. Este adevarat ca in unele cazuri persoanele care se confrunta cu probleme de service laptop, isi cam dau seama ce problema are laptopul.

Importanta unui diagnostic corect

Daca s-a rupt o tasta – evident este nevoie de o noua tastatura;
Daca s-a spart displayul – sigur va trebuie un ecran nou;
Daca s-a crapat o bucata din capacul laptopului – aveti nevoie de o carcasa noua;
etc.

Dar, in afara de aceste situatii exista si cazuri cand oamenii se prezinta la service laptop si nu stiu ce problema are are de fapt laptopul defect:

– nu mai porneste deloc
– porneste aleatoriu
– din cand in cand imaginea apare distorsionata pe ecran
– unele taste nu raspund la comenzi etc

reparatii laptop

In aceste situatii este deosebit de important sa se faca un diagnostic bun. Din pacate exista destul de multe cazuri cand diagnosticul nu este pus in mod corect si atunci timpul de rezolvare a defectului va creste sau din contra exista riscul ca la final laptopul sa ramana defect, chiar daca in mod normal, cu sculele si cunostintele potrivite, defectiunea ar putea fi inlaturata.

De aceea, este important sa intelegeti ca oferirea unui diagnostic corect atunci cand aveti o problema de service laptop este esentiala. Fara aceasta etapa, reparatia nu s-ar putea efectua asa cum ar trebui, pentru ca “tratamentul”, adica “reparatia” este strans legata de cauza adevarata ce sta la baza defectiunii.

In aceste situatii, este de inteles de ce majoritatea persoanelor care se confrunta cu o problema de service laptop cauta in primul rand sa gaseasca specialisti cu experienta, care au vazut in activitatea lor profesionala suficient de multe situatii, incat sa anticipeze unele lucruri si sa ofere solutii cu adevarat eficient.

onlaptop.ro – service laptop cu specialisti experimentati
Pe langa o paleta completa de servicii de reparatii (orice laptop, orice defect, ridicare gratuita a echipamentului defect, garantie pentru orice reparatie etc), la onlaptop.ro veti gasi in primul rand o echipa de oameni tineri, ingineri cu experienta, cu deprinderi tehnice foarte bune si cunostinte variate. Tehnologia avanseaza, laptopurile se schimba, se construiesc pe alte principii, cu piese mai mici, sunt mai compacte si chiar (in unele cazuri) cu defecte tipice. De aceea, la onlaptop.ro intelegem si ne preocupam permanent de a fi la curent cu cele mai noi solutii si idei de reparatii laptopuri

One Response
  1. 8 February, 2016

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.