Motive pentru a inchiria masini auto in Bucuresti

De fiecare data cand plec din orasul meu in alt oras, cum ar fi Bucuresti prefer sa inchiriez o masina decat sa merg cu masina personala. Sunt diverse motive pentru care ajung in Bucuresti, fie ca sunt ele legate de cateva proiecte, intalniri sau pur si simplu ma duc sa ma relaxez sau sa imi cumpar cateva ceva nou. De multe ori prefer sa ma duc cu trenul si de acolo sa inchiriez o masina. Multa lume m-a intrebat de ce am ales sa fac asta, iar acum o sa va spun cateva dintre motivele pentru care e bine sa inchiriezi o masina in Bucuresti.

Motive pentru a inchiria masini auto in Bucuresti

1. E mult mai comfortabil

Presupunand ca te duci la Bucuresti cu trenul iar ca te misti prin oras apelezi la mijloace de transport in comun cum ar fi metroul sau autobuzul, eu iti pun de acum ca daca apelezi la servicii de rent a car o sa vezi ca totul este mult mai comfortabil. Decat sa stai sa schimbi nu stiu cate autobuze si sa alergi sa prinzi metroul, mai bine te duci si iti alegi o masina cu care sa te plimbi pe parcursul calatoriei tale in capitala. Este mult mai comfortabil decat sa stai in scaunele mici si inguste din mijloacele de transport.

Rent a Car

2. E ieftin

Un alt motiv pentru care prefer sa inchiriez o masina este ca pretul nu este deloc scump. Spre exemplu, daca apelezi la inchirieri auto o sa vezi ca pretul pentru a inchiria un Logan incepe de la 20 de euro, ceea ce nu e deloc mult. Bineinteles, pe masura ce masina este mai mare, consuma mai mult si este mai scumpa, si pretul creste. Spre exemplu, daca vrei sa te plimbi cu un Chevrolet Captiva, modelul SUV, trebuie sa scoti din buzunar minim 59 de euro, ceea ce tot nu e mult avand in vedere masina pe care vrei sa o inchiriezi.

3. Trebuie sa lasi masina personala acasa

Eu unul sunt pus in aceasta situatie destul de des. Familia mea are doar o masina momentan pe care o folosesc mai multi membri. E destul de greu sa ii las pe ei acasa fara masina, de aceea prefer sa imi inchiriez eu una pe care sa o folosesc in Bucuresti. Bineinteles, motivele pentru care poti inchiria o masian sunt diverse, dar acestea sunt motivele mele pentru care aleg sa fac acest lucru.

6 Comments
  1. 28 January, 2015
  2. 6 February, 2015
  3. 6 February, 2015
  4. 7 February, 2015
  5. 2 March, 2015
  6. 5 March, 2015

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.