Jessica Jones – cel mai nou serial Marvel & Netflix

De curand, mai exact pe 20 noiembrie, cei de la Netflix au lansat un nou serial in colaborare cu cei de la Marvel. Este vorba despre Jessica Jones, un serial foarte interesant din universul Marvel, un serial pe care trebuie sa il urmariti daca ati vazut sau va plac serialele de genul Daredevil, The Flash sau Arrow, chiar daca nu toate fac parte din acelasi univers. Trebuie sa va spun de pe acum ca nu am citit benzile desenate, deci nu pot spune daca serialul urmareste intocmai acea directie pe care ar trebui sa o urmareasca. Totusi, am vazut pana acum 4 episoade si pot spune ca este un serial interesant, destul de diferit fata de cele obisnuite, dar pastreaza suspansul de la un episod la altul si merita vazut.

Jessica Jones – cel mai nou serial Marvel & Netflix

V-am spus mai sus ca seamana destul de bine cu The Flash si Arrow. Ei bine, in ambele gasesti elemente de sci-fi, dar acestea sunt mult mai comerciale, fiind pe TV. Totusi, Jessica Jones se poate vedea doar pe Netflix, deci nu au fost limitati de acel lucru, facandu-l un serial mult mai serios decat cele doua mentionate la inceput. Seamana foarte bine cu Daredevil. Are o idee buna si nu se gandesc ca se va vedea pe TV, deci uneori poate fi mult mai brutal, si nu doar fizic.

jessica jones

Nu vreau sa dezvalui foarte mult din plot pentru ca poate imi scapa vreo informatie pe care nu ar trebui sa o public, asta in ideea ca vreti sa va uitati la serial. Totusi, trebuie sa stiti ca Jessica Jones lucreaza ca si detectiv particular, si este unul foarte bun. Totusi, abilitatile ei speciale si trecutul furtunos nu o vor lasa in pace, trebuind o data si pentru totdeauna sa elimine toate tintele pe care le are acum pe spate si toate persoanele care ii vor raul. Mai bine zis, persoana care ii vrea moartea. V-am lasat si trailer-ul mai jos.

Stiu ca Netflix nu a ajuns momentan in Romania, dar au aparut multe stiri pe internet cum ca vor face si acest pas, sper cat mai devreme in urmatorul an.

3 Comments
  1. 23 December, 2015
  2. 4 January, 2016
  3. 8 February, 2016

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.