Kitul chirurgical MGuide SEVEN – o achiziție indispensabilă în implantologie

Zâmbetul este una dintre cele mai frumoase expresii faciale, care denotă o experiență plăcută și stimulează creierul să producă endorfina ce reduce durerea fizică și emoțională, oferind o senzație de bună-dispoziție.

Cu toate acestea, există persoane care își ascund zâmbetul din cauza faptului că au probleme cu dantura – atât din punct de vedere funcțional, cât și din punct de vedere estetic.

Odată cu dezvoltarea tehnicilor avansate de implantologie, specialiștii care pun pe primul loc bunăstarea și confortul pacientului au acces la o serie de echipamente performante și de instrumente menite să asigure succesul procedurilor efectuate.

Kiturile chirurgicale de la MIS asigură garanția calității

MIS Implants Technologies Ltd. este o companie de top care oferă soluții complete, aplicabile oricărui caz clinic care necesită restaurare dentară. Gama produselor MIS este variată – de la implanturi, la variante protetice, kituri chirurgicale dentare sau soluții pentru regenerare, toate articolele sunt menținute la cele mai înalte standarde ale calității.

Calitatea implanturilor produse de MIS este conferită, în primul rând, de un design ce înglobează caracteristici unice prin care se asigură atât funcționalitatea, cât și estetica dentară.

De asemenea, kiturile chirurgicale de la MIS elimină nevoia de utilizare a șabloanelor de ghidare tradițională. Puteți achiziționa o gamă variată de seturi utile în funcție de necesitățile cerute de fiecare procedură în parte.

kit MGuide

Așadar, iată ce seturi chirurgicale pot fi comandate din catalogul companiei:

  • Puteți opta pentru setul chirurgical destinat utilizării pentru implanturile cu conexiune conică C1 și V3;
  • Puteți alege un set chirurgical potrivit pentru implanturile SEVEN;
  • Altă opțiune disponibilă constă în achiziționarea kiturilor de inele metalice narrow (ideale atât pentru conexiunea hexagonală, cât și pentru cea conică). Aceste tipuri de kituri își dovedesc eficiența în cazul implanturilor efectuate în zona mandibulară anterioară, între dinți, acolo unde inelul standard este prea mare;
  • Kiturile de freze pilot universale – se utilizează în prima etapă a procedurii de implantare și se potrivesc de minune cu toate modelele de implanturi MIS;
  • Frezele din kitul chirurgical au un design special care conferă avantajul economiei de timp, datorită faptului că se opresc exact în poziția și la adâncimea prestabilite;

Mini ghid de utilizare al kitului chirurgical MGuide pentru implanturile MIS Seven

Kitul chirurgical MGuide reprezintă un pachet complet, potrivit pentru implanturile MIS SEVEN cu conexiune hexagonală.

Înainte de a începe intervenția, se recomandă să consultați instrucțiunile primite împreună cu șablonul MGuide și să poziționați șablonul în gura pacientului pentru a verifica stabilitatea.

Șablonul MGuide nu este supus procesului de sterilizare când este expediat și, prin urmare, șablonul va trebui mai întâi dezinfectat. Scufundați șablonul într-o soluție de clorhexidină (0,2%) care să fie la temperatura camerei. Lăsați să acționeze timp de 10 minute înainte de operație.

Precauții și contraindicații

  • Nu utilizați aparatul autoclav pentru a steriliza șablonul MGuide!
  • Toate instrumentele MGuide sunt destinate utilizării numai împreună cu șablonul chirurgical MGuide.
  • Asigurați răcirea instrumentelor cu soluție salină sterilă.
  • Evitați presiunea laterală asupra instrumentelor deoarece acest lucru poate duce la o schimbare a poziției șablonului sau la deteriorarea instrumentelor.

Fără îndoială că apariția ultimelor tehnologii din stomatologie a facilitat procedurile de restaurare dentară, așadar în prezent, pacienții pot beneficia de tratamente eficiente care oferă rezultate de excepție.

Consultați catalogul MIS pe care îl găsiți pe site-ul companiei, pentru a comanda produsele de care aveți nevoie pentru intervențiile implantologice.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.