Limitless – Serial dupa cunoscutul film

Marti, pe 22 septembrie va fi premiera unui nou serial care se anunta a fi extrem de bun, si anume Limitless, un fel de continuare a filmului care a aparut acum ceva timp. Nu stiu cati dintre voi ati vazut filmul, dar va recomand sa il vedeti pentru a fost unul chiar foarte bun. Bradley Cooper a fost atunci personajul principal, iar din cate vad pe ImDB se afla si el pe lista actorilor, insa nu stiu inca daca in rol principal sau in altul. Practic este vorba despre un tanar care intra in posesia unei pastile care ii permite sa foloseasca mai bun din puterea creierului uman, ceea ce il face practic omul perfect. In scurt timp acesta ajunge nu doar extrem de bogat, ci si foarte destept dar bineinteles ca are si multe alte avantaje, dar si dezavantaje.

Limitless – Serial dupa cunoscutul film

Filmul a avut succes la vremea sa, iar faptul ca acum s-au gandit sa creeze un serial care practic sa continue/sa fie bazat pe aceeas poveste mi se pare foarte tare, in special pentru ca mi-a placut mult ideea aceasta la vremea respectiva. Se anunta a fi un serial foarte bun, in special pentru ca si Bradley Cooper isi continua rolul din film, acela al lui Eddie Morra. Totusi, nu stiu daca acesta va fi personajul principal, pentru ca pe pagina serialului de ImDB Bradley Cooper apare cu 4 episoade iar Jake McDorman care joaca rolul lui Brian Sinclair are 5 episoade, ceea ce ma face sa fiu putin sceptic.

Limitless

Nu stiu cine este “Brian Sinclair” si ce rol are in serial, dar o sa vedem in curand. Chiar sunt curios cate sezoane va avea acest serial si daca va prinde la public. Prefer sa aiba 2 sau 3 sezoane dar sa fie de calitate decat sa se intinde 5 sau mai multe sezoane iar calitatea sa scada. De asemenea, in curand vor incepe sa reapara si alte seriale consacrate cu episoade din sezoanele noi sau continuare, depinde de fiecare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.